GRATIS AANBOD: HET GEHEIM VAN MEER VERDIENEN IN MINDER TIJD!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

HET GEHEIM VAN MEER VERDIENEN IN MINDER TIJD!

Je hebt zojuist het e-book per mail ontvangen. Wil jij doorpakken en precies weten hoe je kan ondernemen in minder tijd, terwijl je veel meer kunt verdienen?

Dan nodig ik je uit voor mijn gratis webinar “Het geheim van meer verdienen in minder tijd”. Speciaal voor kennisexperts die door de 100.000 euro heen willen breken en willen werken onder hun eigen voorwaarden in minimale tijd.

“HOE DOEN DIE ONDERNEMERS DAT TOCH?”

Kijk jij ook op tegen die ondernemers die hun eigen werkuren indelen, vanuit hun eigen visie werken en daar heel goed mee verdienen, zonder dat het hen veel tijd kost? Ik wel 5 jaar geleden… Ik werkte heel hard en voelde mij werkslaaf van mijn eigen onderneming.

Lange tijd heb ik gewerkt via het uurtje factuurtje verdienmodel. Een prima model waar in ik op zich goed verdiende maar 2 dingen stonden mij hierin tegen.

  1. Er zat een grens aan mijn groei en als ambitieuze ondernemer wil ik mij continue ontwikkelen en de lat hoger leggen. Dit kan hier niet en wat mij frustreerde is dat hoe goed ik ook mijn werk deed ik krijg altijd hetzelfde betaalt.

  2. Binnen dit verdienmodel stond altijd (mijn) tijd centraal. Ik moest uren maken dan was het goed en werd ik betaalt. Het ging (bijna) nooit over de kwaliteit die ik leverde

Bovenstaande dingen gingen mij steeds meer tegenstaan en dit hoor ik van veel ondernemers die werken via het uurtje factuurtje verdienmodel. Andere zaken die ook speelden bij mij waren:

HARD WERKEN OF SLIM WERKEN?

Ik heb ontzettend hard gewerkt, zo’n 60 a 70 uur per week. Lange dagen, altijd onderweg. Snel, snel, snel, altijd stond ik aan. Na bijna 20 jaar besloot ik dat het ik het anders wilde. Kwaliteit van leven werd voor mij belangrijker maar dat bood mij wel een enorme nieuwe uitdaging. ”Hoe ga ik heel goed verdienen in minimale tijd?” Goed verdienen deed ik al maar nu in veel minder uren en onder mijn eigen voorwaarden. Dat was de vraag.

Ik vond het in High end Ondernemen. Sinds ik weet hoe je je bedrijf slimmer kunt inrichten is mijn leven voor altijd veranderd. Ik ervaar rust, kwaliteit. Ik kan mijn eigen werkdagen en tijden indelen en ik ik verdien heel goed.

JOUW BEDRIJF TEN DIENSTE VAN JOUW IDEALE LEVEN

De meeste kennisexperts zijn bouwers. Ze zien kansen, ze hebben ervaring en expertise die goud waard is. Toch lukt het maar weinig ondernemers om een zeer succesvol bedrijf neer te zetten onder hun eigen voorwaarden. De missing link is dat zij nooit geleerd hebben hoe je dit realiseert. Dat wist ik nl ook niet.

Veel kennisexperts investeren t.a.v. hun inhoudelijke ontwikkeling, maar als je wilt doorgroeien met je bedrijf naar de next level mis je de strategische vaardigheden die je hierbij nodig hebt.

Om te zorgen dat jij hier niet in vastloopt gaat het je helpen om te leren hoe jij strategisch je bedrijf slimmer in kunt richten zodat jij ook meer kunt gaan verdienen zonder harder of meer te gaan werken.

En dit is precies de stap die alle succesvolle high end ondernemers hebben gemaakt. Zij weten wat het geheim is waardoor zij ECHT keuzevrijheid ervaren en het leven kunnen leiden dat zij echt willen.

OOK JIJ KUNT HET LEREN! HIGH END GROEISTRATEGIE!

Maar wel…

LIFE-CHANGING

Mijn leven en het leven van veel andere ondernemers is zoveel meer waardevol. Ik hoef niet te kiezen tussen mijn bedrijf en mijn gezin. Ik verdien heel goed, maar heb heel veel tijd voor mijn gezin, mijzelf en andere dierbaren. Ook kan ik de keuzes maken die ik wil maken voor mij en mijn leven. Zo neem ik alle vakanties vrij, kan ik investeren in vastgoed wat mij financieel vrij maakt, heb ik de mogelijkheid om voor mijn ouders te zorgen als dit nodig is en mijn kinderen iets mee te geven op weg naar volwassenheid.

gratis webinar

ONTDEK HET OOK!

Ik hoor je denken: “Kan ik dit ook bereiken?” of “JAAAAA ik wil dit ook… maar hoe realiseer ik dit?”

Op de eerste vraag kan ik heel snel en makkelijk antwoord geven. JA dit kun jij ook (leren!). Als ik het kan, kun jij het ook. 5 jaar geleden wist ik dit ook nog niet, maar binnen 3 maanden was mijn omzet verdubbeld en binnen een jaar verveelvoudigd.

Wekelijks krijg ik de vraag van ondernemers hoe zij dit ook kunnen realiseren. Om die reden deel ik graag mijn kennis met je in mijn nieuwste webinar:

“HET GEHEIM VAN MEER VERDIENEN IN MINDER TIJD!”

In dit webinar onthul ik speciaal voor jou “het geheim van meer verdienen in minder tijd” maar nog belangrijker: wat nodig is om dit te realiseren. Want kennis alleen gaat je niet helpen, je moet het gaan DOEN! Ik deel niet alleen interessante high end kennis met je, ook deel ik mijn eigen ervaringen en ervaringen van andere ondernemers met je.

Je ontdekt o.a.:

HET JUISTE HIGH END AANBOD

De eerste stap op weg naar jouw ideale high end bedrijf en leven begint met het hebben van een high end aanbod. Jij kunt vandaag al starten…
Dit is super interessant en zeker voor jou als jij:
Zo veel ondernemers gingen je voor. Zij hebben allemaal geleerd hoe je dit kunt realiseren. Als je weet welke stappen nodig zijn, kun je meters maken…

ARE YOU READY FOR HIGH END BUSINESS?

Ik gun het je om een burn-out (of bore-out) te vermijden en om een bedrijf te creëren dat jouw ideale leven dient. Waarin je volop tijd hebt om te reizen, er voor je gezin te zijn, voor je ouders te zorgen etc.

Alles begint met het nemen van de eerste stap. Ontdek het in mijn webinar ‘Het geheim van meer verdienen in veel minder tijd’.

Wat andere deelnemers zeggen:

Ik geef het webinar een cijfer: 8,5

“Ik kan direct stappen maken met het in de markt zetten van mijn bedrijf!”

Dennis Gorrée - Personal life coach

Ik geef het webinar een cijfer: 9

“Het online webinar is de tijd investering zeker waard. Het heeft mij opnieuw op scherp gezet!”

Arjan Kerkhoff - Eigenaar ACS 68

meld je nu aan voor het gratis webinar

Wil jij doorpakken en precies weten hoe je kan ondernemen in minder tijd, terwijl je veel meer kunt verdienen?

Dan nodig ik je uit voor mijn gratis webinar “Het geheim van meer verdienen in minder tijd”. Speciaal voor kennisexperts die door de 100.000 euro heen willen breken en willen werken onder hun eigen voorwaarden in minimale tijd.