WERKEN MET DE BESTE KLANTEN TEGEN DE BESTE PRIJZEN ONDER JE EIGEN VOORWAARDEN

HIGH END KICKSTART

Ga direct aan de slag met high end ondernemen

Je hebt zojuist het e-book per mail ontvangen. Wil jij doorpakken en direct aan de slag met high end ondernemen en in dit kwartaal verdienen wat je vorig jaar in het hele jaar hebt omgezet zonder hard te hoeven werken?

Dan nodig ik je uit om jouw high end groeiplan te maken. Speciaal voor jou als kennisexpert die door het glazen plafond van 100.000 euro heen willen breken en of door willen groeien naar 1 miljoen.

“WERKEN MET DE BESTE KLANTEN TEGEN DE BESTE PRIJZEN ONDER JE EIGEN VOORWAARDEN?”

Alles begint met een plan…

MAAK JE HIGH END GROEIPLAN!

Je blijft hangen op een bepaald niveau...

DOORGROEIEN NAAR HOOG NIVEAU!

Jij bent inhoudelijk kennisexpert, mega ambitieus en je hebt gouden ideeën voor jouw bedrijf en leven.

Maar al jouw inhoudelijke kennis, drive en ambitie alleen zorgen er niet voor dat jij een succesvol bedrijf onder je eigen voorwaarden creëert aan de top van de markt. 

Dit is mij zelf heel duidelijk geworden zo’n 6 jaar geleden.

Ook bij mij was alles aanwezig en toch lukt het mij niet een succesvol bedrijf te realiseren onder mijn eigen voorwaarden. Heel veel ondernemers worstelen hiermee. En dit frustreert want je voelt aan alles dat er nog veel meer in zit dan dat er nu uitkomt.

Herkenbaar? Jij, als gedreven en ambitieuze ondernemer, worstelt met onderstaande vragen:

Jij voelt aan alles dat er nog veel meer in zit dan dat er nu uitkomt en hebt de focus, route en handvatten nodig om hierin jouw eigen groeipad uit te stippelen.

Wat maakt dat sommige ondernemers tonnen verdienen en maar 20 uur werken?

Dat zij vol energie alles uit hun bedrijf halen en werken met de allerbeste klanten tegen hoge prijzen?

Het geheim? Zij hebben geleerd welke stappen te nemen om dit te bereiken.

Doorgroeien met je bedrijf vraagt om een …

HIGH END GROEISTRATEGIE!

Vanuit al mijn kennis en ervaring ontwikkelde ik mijn eigen High End methode. Doorgroeien met je bedrijf vraagt om een groeistrategie! Een high end groeistrategie waarin alle puzzelstukjes stap voor stap opgebouwd en aan elkaar gelegd worden. Consistent, congruent en met een scherpe focus.

Inmiddels heb ik, met mijn methode, reeds honderden ondernemers geholpen om hun bedrijf op hoog niveau in te richten. En ook deze ondernemers lukt het om te gaan werken onder hun eigen voorwaarden, goed te verdienen en hun werkuren te minimaliseren….Het kan!

GA HIGH END ONDERNEMEN…

Jij kan nu voor eens en altijd afrekenen met low end klanten, te lage tarieven, teveel uren werken, te weinig waardering en niet weten wat te doen om jouw doelen daadwerkelijk te realiseren. 

Ga in je kracht staan en werk vanuit jouw visie onder je eigen voorwaarden. Alles start met een plan…

honderden ondernemers geholpen om hun bedrijf op hoog niveau in te richten

MASTERCLASS - KICKSTART HIGH END ONDERNEMEN

In een selecte groep van ambitieuze ondernemers maak jij in 90 minuten, samen met mij, je eigen high end groeiplan. Je gaat actief aan de slag, ontvangt werkbladen vol high end kennis en tools direct toepasbaar voor de praktijk.

In deze masterclass leer en ontdek je o.a.:

Wat andere deelnemers zeggen:

NIET VOOR IEDEREEN!

Deze masterclass is speciaal voor ambitieuze ondernemers die gericht en serieus een doorbraak willen creëren voor zichzelf en hun bedrijf.

Kwaliteit van werken staat binnen deze masterclass centraal. Om die reden werk ik met en exclusieve en selecte groep zodat er tijd is om live je vragen aan mij te stellen.

WAT KRIJG JE…?

MASTERCLASS - KICKSTART HIGH END ONDERNEMEN – 90 minuten actieve online werksessie

(t.w.v. 997 euro)

Maak samen met Meriam je eigen high end groeiplan. Ontvang cruciale high end kennis, tips en tools direct toepasbaar voor de praktijk. Werkboek – Maak je high end groeiplan! Een werkboek vol oefeningen die je op scherp zetten om groots te denken en invulling te geven aan jouw high en groeiplan.

WERKBOEK – MAAK JE HIGH END GROEIPLAN!

(t.w.v. 197 euro)

Een digitaal werkboek vol oefeningen die je op scherp zetten om groots te denken en invulling te geven aan jouw high en groeiplan. Tevens ter naslag werk om op elk moment de juiste focus vast te houden.

High End Groei Template!

(t.w.v. 97 euro)

Alles op 1 A-4 bij elkaar. Overzichtelijk, focus en actiegericht. Naast belangrijke en interessante high end kennis, tips, tools, werkbladen en groei template ontvang je tevens onderstaande 2 extra bonussen.

HIGH END
BONUSSEN

exclusieve bonus

Boek “De kunst van high end ondernemen”

(in de winkel 25 euro – waarde onbetaalbaar)

Bouw in 7 stappen je eigen high end groeistrategie. Een boek boordevol kennis gekoppeld aan oefeningen direct toepasbaar voor de praktijk.

exclusieve bonus

1 op 1 call (30 minuten / telefonisch)

(t.w.v. 497 euro)

Ontdek in een persoonlijk 1 op 1 gesprek welke high end groeikansen er specifiek liggen voor jou en jouw bedrijf.

ARE YOU READY FOR HIGH END BUSINESS?

Een fantastisch pakket om jouw bedrijf en leven in te richten onder je eigen voorwaarden en alleen te gaan werken met de leukste en gemotiveerde klanten die graag investeren in jouw en jouw aanbod.

Alles begint met een plan …. Jouw HIGH END GROEIPLAN!

Normaal deel ik deze strategieën alleen met mijn high end klanten die meer dan 6000 euro investeren…Maar vandaag kun jij de eerste stap nemen en jouw eigen high end groeiplan maken voor:

speciale actieprijs: 69 euro ex btw

Deze high end kennis en tools hebben mijn leven voorgoed verandert en ook het leven van vele andere ondernemers. Ik gun het jouw ook om zelf je eigen werktijden te bepalen, zelf je klanten te kunnen kiezen en financiële keuzevrijheid te ervaren zodat jij de keuzes kunt maken die jij wilt voor jouw bedrijf en leven!

Wil jij doorpakken en meteen aan de slag?

High end ondernemen in een keuze!

Kickstart high end ondernemen

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

MEER ERVARINGEN VAN DEELNEMERS DIE DE STAP
NAAR HIGH END ondernemen REEDS HEBBEN GEMAAKT.

Ik geef de Masterclass een cijfer: 9

“Ik dacht dat ik vrij was, maar nu pas echt!”

Marie-Gon Vos – Kleurexpert

Ik geef de Masterclass een cijfer: 10

“Zowel wij als onze klanten hebben onze omzet verdubbeld.”

Mike de Landgraaf – CEO MDLonline

Ik geef de Masterclass een cijfer: 9

“Ik heb mijn droom waargemaakt. Ik voer regie op mijn werk en leven!

Xander Bakker – Plastisch Chirurg

HIGH END ONDERNEMEN BIEDT JE DE MOGELIJKHEID OM:

High end ondernemen in een keuze!

Durf jij te kiezen voor jouw ideale leven.
start vandaag nog!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

honderden ondernemers geholpen om hun bedrijf op hoog niveau in te richten

OVER MERIAM

Meriam is een inspirerende no-nonsens high end business coach die al vele ondernemers heeft geholpen een succesvol high end bedrijf in de markt te zetten. Zij is gecertificeerd high end Business- Sales Coach & Innovatietrainer en heeft gewerkt met zowel grote bedrijven als particulieren.

Haar achtergrond als project- interim manager en consultant helpt haar om deelnemers gericht en adequaat te adviseren maar ook om focus aan te brengen en snel resultaten te boeken.

Binnen 1 jaar tijd heeft Meriam haar eigen bedrijf uitgebouwd tot een zeer succesvol high end bedrijf. Zij weet als ervaringsdeskundige feilloos de wegen te bewandelen om aan de top van de markt te komen.