Ontdek in dit boek de unieke valued based methode waarmee ik de afgelopen jaren moeiteloos programma’s verkocht van 25.000 euro en meer aan hoogwaardige klanten!

“Verkopen aan de beste klanten, tegen de beste prijzen”

DE KUNST VAN HIGH END SALES

Wil jij werken met de beste klanten? Zorg er dan ook voor dat jij de beste sales skills hebt!

Sales beheersen op het hoogste niveau gaat het verschil maken. Je kunt je verdienmodel en marketing nog zo goed inrichten, maar als je het niet kunt verkopen op het hoogste niveau, ga jij je doelen niet halen. De sleutel tot succes zit hem in het verkopen vanuit waarde. 

In dit boek ontdek en leer je alles wat nodig is om aan de beste klanten in jouw markt te gaan verkopen tegen hoge prijzen. 

KOOP NU JOUW BOEK EN ONTVANG VANDAAG DIRECT BONUS IN JE MAIL!

√ Video podcast – Neurowetenschapper Paul Smit
Ontdek o.a. welke neurowetenschappelijke principes je kunt inzetten om het onbewuste gedrag te beinvloeden ten aanzien van sales.

Verkopen aan de Beste Klanten tegen de Beste Prijzen! Valued-Based Selling:

Alweer een boek over sales, zijn er niet al genoeg boeken over sales?!

Het antwoord is “JA” maar high end sales is iets compleet anders dan gewone sales en dit vraagt ook echt om een andere sales strategie.

Wil jij weten wat mijn unieke valued based methode is?

Ontdek het zelf…

Beheer je sales dan heb je de ultieme vrijheid!

Als Business Coach heb ik mij, jaren geleden al, gespecialiseerd in High End ondernemen wat betekent dat ik ondernemers leer werken met de beste klanten in hun markt tegen te de beste prijzen onder hun eigen voorwaarden. Samen creëren wij een High End groeistrategie die we succesvol gaan vermarkten. Een van de onmisbare schakels in deze high end groeistrategie is de juiste salesstrategie op het juiste niveau. 

Als ondernemer of sales professional is het cruciaal om de juiste sales skills in handen te hebben als jij wilt gaan werken, of al werkt, met de beste klanten in jouw markt. 

√ Verdubbel je conversie in sales.

√ Bespaar de helft van je sales tijd.

√ Laat de concurrentie moeiteloos achter je. 

√ Geef veel meer waarde, zodat klanten je bedanken alleen al voor het gesprek. 

√ Sales wordt moeiteloos, relaxt en vooral LEUK! 

Become a Master in Sales!

Wil jij werken met de beste klanten? Zorg er dan ook voor dat jij de beste sales skills hebt!

Sales beheersen op het hoogste niveau gaat het verschil maken. Je kunt je verdienmodel en marketing nog zo goed inrichten, maar als je het niet kunt verkopen op het hoogste niveau, ga jij je doelen niet halen. De sleutel tot succes zit hem in het verkopen vanuit waarde. 

In dit boek ontdek en leer je alles wat nodig is om aan de beste klanten in jouw markt te gaan verkopen tegen hoge prijzen. 

Ik deel niet alleen mijn methode met je, maar ook mijn eigen ervaringen, mijn eigen reis in sales en uiteraard ook ervaringen van klanten die ik hier reeds succesvol mee geholpen heb. Een boek boordevol high end sales kennis en tools die onmisbaar zijn om jouw sales conversie naar het hoogste niveau te tillen.

De investering voor jouw boek is: 27,99 euro (exclusief verzendkosten)

Verkopen aan de beste klanten, tegen de beste prijzen

KOOP NU JOUW BOEK EN ONTVANG VANDAAG DIRECT DEZE BONUS IN JE MAIL!

Video podcast – Neurowetenschapper Paul Smit
Ontdek o.a. welke neurowetenschappelijke principes je kunt inzetten om het onbewuste gedrag te beïnvloeden ten aanzien van sales.

 

 

JOUW INVESTERING IS EEN NO-BRAINER

De investering voor dit boek is 27,99 euro en dit gaat jouw beste investering ooit zijn! Deze sales skills zijn onmisbaar en een koopje vergeleken met wat het jou ook aan tonnen kan opleveren!

Bestel je nu?

Dan ontvang je het boek snel in de brievenbus.

Maar…. De bonus ontvang je direct vandaag al in je mail!

Voor wie?

Dit boek is voor ambitieuze en gedreven ondernemers of sales professionals die willen excelleren in sales en het meesterschap in sales op het hoogste niveau willen verwerven. 

Ondernemers en/of sales professionals die:

√ Nu al verkopen aan de hoogwaardige klanten in hun markt, maar hun conversie naar grootse hoogte willen brengen. 

√ Zich bewustzijn dat high end sales echt iets anders is dan gewone sales en zich de vaardigheden eigen willen maken om door te stomen naar de top van de markt.

√ Alleen maar willen werken met de meest gemotiveerde klanten die de waarde van investeren snappen. 

√ Hun volle sales potentie willen benutten en alles uit zichzelf en hun bedrijf of professie willen halen.

√ Hun kostbare tijd willen besparen door alleen sales gesprekken te voeren met die klanten die ook moeiteloos hoge prijzen kunnen investeren. 

HIGH END SALES HEEFT MIJN LEVEN VOOR ALTIJD VERANDERD

Als je mij leert kennen zul je merken dat ik een no-nonsens business coach ben. Geen excuses, niet blijven dubben maar doen. In ruim 6 jaar tijd heb ik inmiddels een heleboel ondernemers geholpen een succesvol high end bedrijf in de markt te zetten.

Ik ben gecertificeerd High end business coach, Sales coach & Innovatietrainer en blijf me onafgebroken bijscholen. Ik vind het belangrijk om zelf te blijven groeien in mijn vak en dat direct door te kunnen geven aan jou als klant. WIN-WIN.


High End Sales was het eerste wat ik leerde en daarmee realiseerde ik direct een enorme vrijheid om door te kunnen investeren in mijn bedrijf.  Mijn klanten zijn divers, van éénpitters tot grote bedrijven die wereldwijd opereren. Groeien gaat in stappen, ongeacht de omvang. 

HOOGWAARDIGE SALES KUN JE LEREN!

Alle stappen van het salesproces heb ik zelf doorlopen. Toen ik startte wist ik nog helemaal niets en vond ik sales een smerige woord. Hoe anders kijk ik nu naar sales. Het is niet alleen heel leuk en waardevol maar het geeft je ook echt de vrijheid die jij wilt als ondernemer. 

Are your ready for high end Sales?

Lezers ervaren het boek als goed te lezen, praktisch en vooral waardevol. Een boek waar je iets aan hebt! Dit boek wordt gezien als een aanrader!

Ik hoop uiteraard met dit boek jou net zoveel handvatten mee te geven als in mijn eerste boek maar nu echt met de focus op sales … HIGH END SALES!

Veel leesplezier!

Meriam Slijkerman
High End Business & Sales Coach