EEN BOEK OVER
HIGH END ONDERNEMEN

GESCHREVEN DOOR MERIAM SLIJKERMAN

KOOP JE BOEK
EN ONTVANG ALS BONUS HET HIGH END WERKBOEK

ZOMERACTIE: Koop je je boek via mij
dan ontvang je als extra bonus een
GRATIS VIP GROEIGESPREK

VERVEELVOUDIG JE INKOMEN - HALVEER JE WERKUREN

DE KUNST VAN HIGH END ONDERNEMEN: DOORGROEIEN MET JE BEDRIJF NAAR TOPNIVEAU!

Vijf jaar geleden heb ik het aangedurfd om mijn bedrijf op hoog niveau in de markt te positioneren. Ik wilde kiezen voor het leven dat ik echt wilde leiden: “Mijn bedrijf ten dienste van mijn ideale leven waarbij ik voldoening voel, van betekenis ben en echt impact kan hebben. Werken vanuit mijn eigen visie en onder mijn eigen voorwaarden met klanten die passen bij mijn ambitieniveau.“

HEEL GOED VERDIENEN IN MINIMALE TIJD - WERKEN VANUIT RUST EN KWALITEIT

Mijn keuze voor high end ondernemen - je richten op de beste klanten tegen de beste prijzen - heeft veel veranderd voor mijn bedrijf en mijn leven. Ik werk met de allerleukste klanten die ik zelf uitkies, mijn bedrijf loopt door ook als ik op vakantie ben, elke week komen de juiste leads op mijn pad en mijn inkomsten groeien steeds door. Ik kan nu werken vanuit rust en kwaliteit onder mijn eigen voorwaarden.

Ik gun iedere ondernemer deze vrijheid en autonomie. Daarom heb ik ervoor gekozen mijn kennis en ervaring van de afgelopen vijf jaar met jou te delen in mijn eerste boek.

Voor wie?

Dit boek is voor ambitieuze trainers, coaches, consultants, creatieve ondernemers die door willen groeien met hun bedrijf naar topniveau.

Kennisexperts die:
De grens van hun uurtje factuurtje verdienmodel bereikt hebben en die een manier zoeken om door te breken naar inkomsten met 5 a 6 nullen, zonder harder te gaan werken.
Een fantastisch idee hebben maar zoeken naar een werkvorm hoe zij dit slim en efficiënt kunnen vermarkten.
Willen werken onder hun eigen voorwaarden en vanuit hun eigen visie, locatieonafhankelijk met klanten passend bij hun ambitieniveau.
Aan alles voelen dat er nog veel meer inzit dan dat er nu uitkomt en handvatten zoeken hoe dit te realiseren.

ZOMERACTIE MET GRATIS CADEAU

KOOP NU JE BOEK EN ONTVANG ALS CADEAU HET HIGH END WERKBOEK EN GRATIS VIP GROEIGESPREK

Laat via onderstaand formulier je gegevens achter en ontvang direct jouw gratis digitale high-end werkboek. Na aanmelden ontvang je tegelijk met het werkboek een URL waarmee je het boek direct kunt aanschaffen.
Via de e-mail ontvang je een bestellink met daarbij het werkboek

BOUW JOUW HIGH END GROEISTRATEGIE!

Met dit boek bouw jij je eigen doorbraak high end groeistrategie. Als er één ding is wat ik geleerd heb in de afgelopen vijf jaar is dat je een (high end) groeistrategie nodig hebt om door te kunnen groeien met je bedrijf. Dit vraagt, in deze fase, andere kennis en tools dan wanneer je een bedrijf opstart.

Wat ga je o.a. ontdekken:
Welk verdienmodel ervoor zorgt dat jij je inkomen kunt verveelvoudigen in de helft van je werkuren.
Hoe jij de juiste klanten aantrekt op het juiste niveau die de waarde snappen van investeren.
Welke moment jij kunt beïnvloeden om klanten “JA” te laten zeggen tegen hoge prijzen.
Hoe het komt dat veel ondernemers stranden, hun doel niet bereiken en wat jij kunt doen om dit te voorkomen.

In 7 stappen bouw jij jouw eigen high end groeistrategie. Een boek vol high end kennis, tools en werkoefeningen, direct toepasbaar voor de praktijk, maar ook een boek vol leuke verhalen en anekdotes over de weg die ik zelf hierin heb afgelegd.


HIGH END ONDERNEMEN HEEFT MIJN LEVEN VOOR ALTIJD VERANDERD

Als je mij leert kennen zul je merken dat ik een no-nonsens business coach ben. Geen excuus, niet blijven dubben maar doen. In 4 jaar tijd heb ik inmiddels een heleboel ondernemers geholpen een succesvol high end bedrijf in de markt te zetten.

Ik ben gecertificeerd High end business coach, Sales coach & Innovatietrainer en blijf me onafgebroken bijscholen in expertise. Ik vind het prettig om zelf te blijven groeien in mijn vak en dat direct door te kunnen geven aan jou als klant. WIN-WIN.

Mijn klanten zijn divers, van eenpitters tot grote bedrijven die wereldwijd opereren. Groeien gaat in stappen, ongeacht de omvang.

DOORGAAND VERDUBBELEN BRENGT JE DE WERELD

Alle stappen van het proces heb ik zelf doorlopen. Ik weet precies waar je als ondernemer vast kan lopen en hoe je dat om kan zetten in creatieve oplossingen met winstgevende groeikansen. Are you ready for high end business?

In samenwerking met Van Duuren Management breng ik mijn eigen boek uit. In dit boek deel ik graag met kennis en ervaring met jou zodat ook jij je bedrijf naar een hoger niveau kunt brengen. Zodat jij heel goed kunt verdienen in minimale tijd en kunt werken onder jouw eigen voorwaarden vanuit keuzevrijheid en autonomie.

HEB JIJ MIJN BOEK AL?

Voel jij aan alles dat er nog veel meer in zit dan dat er nu uitkomt? Wil jij doorbreken met je bedrijf en een inkomensdoorbraak creëren zonder meer of harder te gaan werken? Dit boek gaat je alle antwoorden geven die je nodig hebt.

KOOP NU JE BOEK

Laat via onderstaand formulier je gegevens achter en ontvang direct jouw gratis digitale high-end werkboek. Na aanmelden ontvang je tegelijk met het werkboek een URL waarmee je het boek direct kunt aanschaffen.

Via de e-mail ontvang je een bestellink met daarbij het werkboek