HIGH END
BUSINESS EVENT

5 NOV 2021 | 9.30-16.30 UUR | FORT RESORT BEEMSTER

RESERVEER JE SUPER EARLY BIRD TICKET(S)

VERTIENVOUDIG JE INKOMEN – HALVEER JE WERKUREN

Ben jij klaar met 60 uur werken per week?
Heb jij de grens van het uurtje factuurtje verdienmodel bereikt?
Ben jij expert in je vak, maar blijkt dit niet uit je inkomsten?
Mis jij de kennis, handvatten en focus om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen?
Wil jij nu echt de 100.000 euro doorbreken of doorgroeien naar 1.000.000 euro?

ALLES IN HET LEVEN DRAAIT OM KEUZES MAKEN!

Zo heb jij de keuze om hard en veel te werken, of slim en efficiënt te werken. Je hebt de keuze om 1000 klanten voor 100 euro te helpen of 10 klanten voor 10.000 euro (of 4 voor 25.000 euro). Je hebt de keuze om lage prijzen te vragen of hoge prijzen waardoor je veel meer verdient. Je hebt de keuze om klanten te laten bepalen of te werken met klanten onder jouw voorwaarden. Je hebt de keuze om in je comfortzone te blijven of door te groeien met je bedrijf.

Deze keuzes bepalen hoe jouw leven eruit ziet! Welke keuze maak jij?

Jij als ambitieuze ondernemer wilt groeien. Doorgroeien met je bedrijf naar een hoger niveau. Je werkt hard maar de inkomsten zijn niet passend bij het aantal uren dat je werkt. Je wilt meer… maar hoe? Nog meer werken gaat ten koste van je gezondheid, gezin en of vrije tijd of is praktisch gewoon niet mogelijk omdat er niet meer uren in een dag/week zitten. Dit zou betekenen dat de groei grens van jouw bedrijf bereikt is.

Toch voel je aan alles dat er meer in zit dan dat er nu uitkomt. Er moet een manier zijn om grote stappen te maken met je bedrijf. Door te groeien door slimmer te ondernemen en effectiever je tijd in te richten.

VEEL MEER VERDIENEN IN MINDER TIJD!

Het kan ECHT! Er zijn ondernemers die een fantastisch inkomen hebben en daar helemaal niet veel tijd aan kwijt zijn. Zij bepalen zelf hun werkdagen en tijden, werken locatie onafhankelijk in Nederland of in het buitenland en bepalen zelf met welke klanten zij zaken doen. Zij voelen zich vrij, energiek en werken vanuit rust en creativiteit aan kwaliteit.

Zij hebben de keuzevrijheid om het leven te leiden dat zij willen. Kiezen voor jouw ideale leven is een keuze. Jouw leven heeft een deadline, en je leeft maar 1 keer.

HIGH END ONDERNEMEN KAN JE LEREN!

Enige jaren geleden heb ik zelf de omslag gemaakt van uurtje factuurtje werken als interim manager en trainer, naar het creëren van mijn eigen programma’s tegen hoge prijzen. Inmiddels heb ik vele ondernemers mogen helpen dit ook te realiseren, wat mij veel voldoening geeft. Het is dankbaar om te zien wat het betekent voor een ondernemer als hij/zij zichzelf overstijgt en de resultaten haalt die hij/zij wilt halen.

ARE YOU READY FOR HIGH END BUSINESS?

Wil jij grote stappen maken met je bedrijf en alles eruit halen wat erin zit? Wil jij heel goed verdienen en genoeg vrije tijd hebben? Wil jij vooral werken onder jouw voorwaarden zodat je regie hebt over jouw tijd, inkomsten en de klanten waar jij mee werkt?

Kom dan naar mijn event. Hier leer je onder andere:


Hoe je door de 100.000 euro heen breekt en doorgroeit naar 1.000.000 euro.

Welke strategie ervoor zorgt dat jij, zonder moeite, de beste leads krijgt.

Hoe je programma’s van 5000, 10.000, 25,000 euro of meer creëert en succesvol verkoopt.

Hoe je ervoor zorgt dat klanten “JA” zeggen tegen hoge prijzen.


"Tijdens het business event van Meriam werd ik me er nog meer van bewust dat ik focus moet aanbrengen in wat ik onderneem en dat ik lef moet tonen om hogere prijzen te vragen voor mijn kwaliteiten. Omdat dit mij sneller en verder brengt met mijn bedrijf. Een leuke groep gedreven ondernemers bij elkaar, waarvan de deelnemers allen de ambitie hadden om door te breken naar een hoger level, waardoor ik zelf nog meer gemotiveerd werd om door te groeien. Meriam is de business coach die mij hierin verder kan helpen. Een zeer inspirerende dag met mooie nieuwe inzichten!" - Jeanet Heinen

DIT EVENT IS ZEER GESCHIKT ALS JIJ:

Een winnaarsmentaliteit hebt en klaar bent voor de volgende stap.
De ambitie hebt om groot te denken en te doen.
Passende spanning voelt maar dit niet leidend laat zijn voor je beslissingen.
Je volle potentieel wilt benutten en daar de passende waardering bij wilt krijgen.
Opnieuw uitgedaagd wil worden in jou ondernemerschap.

BEROEPSGROEPEN OA.:

Trainers & trainerbureaus
Coaches, coachingsbureaus & coachopleidingen.
Consultancy
Creatieve ondernemers
Advocaten en juristen.
Zakelijke dienstverlening.

OVER MERIAM

Meriam is een inspirerende no-nonsens high end business coach die al vele ondernemers heeft geholpen een succesvol high end bedrijf in de markt te zetten.

Zij is gecertificeerd high end Business- Sales Coach & Innovatietrainer en heeft gewerkt met zowel grote bedrijven als particulieren.

Haar achtergrond als project- interim manager en consultant helpt haar om deelnemers gericht en adequaat te adviseren maar ook om focus aan te brengen en snel resultaten te boeken.

Binnen 1 jaar tijd heeft Meriam haar eigen bedrijf uitgebouwd tot een zeer succesvol high end bedrijf. Zij weet als ervaringsdeskundige feilloos de wegen te bewandelen om aan de top van de markt te komen.

High end ondernemen in een keuze! Durf jij te kiezen voor jou ideale leven?