koop mijn boek en ga aan de slag met high end ondernemen

De kunst van high end ondernemen

DE KUNST VAN HIGH END ONDERNEMEN

VERVEELVOUDIG JE INKOMEN - HALVEER JE WERKUREN

Ontdek in dit boek “De kunst van High End ondernemen” de 7 essentiële stappen van mijn bewezen High end Groeistrategie waarmee ik de afgelopen jaren mijn omzet verveelvoudigde en mijn werkuren halveerde!

(En hoe jij dit ook kunt realiseren!)

DE KUNST VAN HIGH END ONDERNEMEN: Leer werken met de beste klanten tegen de beste prijzen onder je eigen voorwaarden!

Kies niet alle klanten maar durf het aan om te gaan werken met de beste klanten in jouw markt die de waarde snappen van investeren. Alleen dan kun je hogere prijzen vragen en alleen dan kun je echt gaan werken onder je eigen voorwaarden.

5 jaar geleden heb ik in 1 jaar tijd mijn eigen bedrijf omgebouwd naar een High End bedrijf en dit heeft alles veranderd voor mij en mijn leven. Ik kies mijn eigen klanten, bepaal mijn eigen werktijden, heb mijn werkuren kunnen halveren waardoor ik niet hoeft te kiezen tussen mijn bedrijf en mijn gezin maar het gewoon allemaal kan doen.

De rust en vrijheid die ik hiervoor terug heb gekregen is onbetaalbaar!

In dit boek deel ik niet alleen de stappen die ik heb genomen, maar ook mijn ervaringen t.a.v. mijn eigen groeiproces en geeft ik je praktische kennis en tools direct toepasbaar voor de praktijk.

HEEL GOED VERDIENEN IN MINIMALE TIJD - WERKEN VANUIT RUST EN KWALITEIT

Keuze vrijheid en autonomie zijn de belangrijkste drijfveren om ondernemer te worden. Maar heel weinig ondernemers bereiken dit echt. Zij werken teveel uren, zijn werkslaaf geworden van hun eigen ondernemening, hebben de grens van hun groei bereikt en of voelen zich gevangen in hun bedrijf of door de klanten waar zij mee werken.

Het kan echt anders als jij zelf de regie weer in handen neemt.
High end ondernemen kun je leren!

Het begint met te kiezen voor het leven dat je echt wilt leiden en de stappen te gaan leren die je hierbij gaan helpen om dit te realiseren.

Voor wie?

Dit boek is voor ambitieuze trainers, coaches, consultants, creatieve ondernemers die door willen groeien met hun bedrijf naar topniveau.

Kennisexperts die:

bouw je eigen doorbraak high end groeistrategie

BOUW JOUW HIGH END GROEISTRATEGIE!

Met dit boek bouw jij je eigen doorbraak high end groeistrategie. Als er één ding is wat ik geleerd heb in de afgelopen vijf jaar is dat je een (high end) groeistrategie nodig hebt om door te kunnen groeien met je bedrijf. Dit vraagt, in deze fase, andere kennis en tools dan wanneer je een bedrijf opstart.

Wat ga je o.a. ontdekken:

In 7 stappen bouw jij jouw eigen high end groeistrategie. Een boek vol high end kennis, tools en werkoefeningen, direct toepasbaar voor de praktijk, maar ook een boek vol leuke verhalen en anekdotes over de weg die ik zelf hierin heb afgelegd.

HIGH END ONDERNEMEN HEEFT MIJN LEVEN VOOR ALTIJD VERANDERD

Als je mij leert kennen zul je merken dat ik een no-nonsens business coach ben. Geen excuus, niet blijven dubben maar doen. In 4 jaar tijd heb ik inmiddels een heleboel ondernemers geholpen een succesvol high end bedrijf in de markt te zetten.

Ik ben gecertificeerd High End business coach, Sales coach & Innovatietrainer en blijf me onafgebroken bijscholen in expertise. Ik vind het prettig om zelf te blijven groeien in mijn vak en dat direct door te kunnen geven aan jou als klant. WIN-WIN.

Mijn klanten zijn divers, van eenpitters tot grote bedrijven die wereldwijd opereren. Groeien gaat in stappen, ongeacht de omvang.

DOORGAAND VERDUBBELEN BRENGT JE DE WERELD

Alle stappen van het proces heb ik zelf doorlopen. Ik weet precies waar je als ondernemer vast kan lopen en hoe je dat om kan zetten in creatieve oplossingen met winstgevende groeikansen. Are you ready for high end business?

In samenwerking met Van Duuren Management breng ik mijn eigen boek uit. In dit boek deel ik graag met kennis en ervaring met jou zodat ook jij je bedrijf naar een hoger niveau kunt brengen. Zodat jij heel goed kunt verdienen in minimale tijd en kunt werken onder jouw eigen voorwaarden vanuit keuzevrijheid en autonomie.