Klanten beoordelen hun high end transformatie met een 8,7

MERIAM SLIJKERMAN HIGH END BUSINESS COACH

KLANTEN OVER MERIAM

Natuurlijk hoor je graag van mij hoe waardevol het is om High End Ondernemen te omarmen, maar hoe leuk is het als deelnemers die het reeds ervaren hebben het je zelf vertellen. 

Hun leven is compleet veranderd. Graag deel ik onderstaande Succes Stories met je. Ervaar het zelf….

Direct een persoonlijk strategie gesprek plannen?

“Ik wilde mijzelf echt overstijgen en van grote waarde zijn!

Vanuit een goede functie in loondienst nam ik opnieuw de stap naar het ondernemerschap met als doel om meer impact te kunnen hebben en mijn expertise met veel meer organisaties/mensen te kunnen delen. Ik voelde dat ik iets te brengen had en wilde dit op mijn eigen manier vorm geven. Vanaf het begin was het voor mij duidelijk dat ik dit proces niet alleen wilde doen en dat het mij ging helpen om hulp in te schakelen zodat ik sneller resultaten kon boeken en er echt bovenuit kon stijgen. Ik heb ontzettend veel geleerd in 1 jaar. Ik weet nu welke waarde ik echt toe te voegen heb voor mijn ideale klant en welke klanten het beste matchen met mijn ambitieniveau. Maar ook welke strategie ik inzet om gericht binnen te komen bij organisaties/bedrijven. Doordat ik nu ook online mijn klanten bedien scheelt dit mij zeker 2 dagen reistijd per week. Meriam is als business coach, toegankelijk en super scherp op het doen van de juiste dingen qua marketing en focus. Zij kijkt met een frisse blik naar je bedrijf.

Ik verkoop mijn diensten veel makkelijker nu ik weet wat nodig is en waar ik voor sta. Ik voel de waarde en heb mijzelf daardoor op hoog niveau kunnen positioneren. In mijn eerste jaar heb ik 150.000 euro aan opdrachten binnengehaald. 3x zoveel als ik bedacht had vooraf. Ik ervaar rust nu ik veel meer vanuit huis kan doen en tijd overhoud mede omdat ik inmiddels taken uitbesteed aan een team van specialisten om mij heen. Ik kies zelf mijn eigen klussen en zeg nee tegen klussen die niet bij mij passen. Het was het meer dan waard.

Sharon Smit – Directeur de Succesvolle Samenwerking

cijfer: 9

cijfer: 9

"Dubbele inkomsten, mijn uren gehalveerd."

Manon was trainer in de jeugdzorg en kon alleen maar doorgroeien door harder en meer te gaan werken. Zij was op zoek naar meer balans tussen werk en vrije tijd en zocht haar nieuwe uitdaging in groepen trainen in het bedrijfsleven. Zij heeft haar werkuren kunnen halveren, haar inkomsten zien groeien. Zij doet wat zij echt leuk vindt zonder te hoeven kiezen tussen haar gezin en haar werk.

Manon van de Ven - eigenaresse van Trainingsbureau Smaragd

Klanten beoordelen hun high end transformatie met een 8,7

"80% verdien ik in 20% van mijn opdrachten!"

1 jaar geleden werkte ik teveel uren, deed ik alles zelf en pakte alle klussen die op mijn pad kwamen. Ik wist dat een andere strategie nodig was om door te groeien met mijn bedrijf. Ik had een frisse blik, een andere visie nodig. Ik heb niet getwijfeld om in te stappen in het jaarprogramma van Meriam omdat de visie van high end ondernemen mij direct aansprak: Kiezen voor de beste klanten in mijn markt, focus op kwaliteit. Direct vanaf het begin hebben we een nieuwe up-level business strategie neergezet, welke ik direct toegepast heb in de praktijk. Ook ben ik mij anders gaan positioneren en heb ik een team gebouwd om taken aan uit te besteden. We hebben gekeken waar extra marges te halen zijn en waar kansen liggen om extra inkomsten te genereren. Ik opereer nu vooral op strategisch niveau en besteed de inhoud uit. kleine klussen van 3000-5000 euro doe ik niet meer ik richt mij vooral op totaal conceptklussen van rond de 60.000 euro per opdracht. Inmiddels ben ik bezig mijn tweede bedrijf op te zetten voor passief inkomen en investeer ik in vastgoed. Mijn doel is over 2,5 jaar financieel vrij te zijn en dit gaat zeker lukken!

Maurits Büsse – Directeur Maurits Büsse Interieurbouw

cijfer: 8.5

cijfer: 9

"Van 60 naar 16 uur per week."

Iris had nooit kunnen bedenken dat het haalbaar was, in 1 jaar, om haar werkweek terug te brengen naar een 16-urige werkweek en haar omzet te verdubbelen. Zij had twee banen in het onderwijs en haar eigen bedrijf en als zij geen keuzes had gemaakt had een burn-out zeker op de loer gelegen. Zij doet waar haar hart ligt, heeft meer ontspanning, maakt haar eigen keuzes en heeft de regie weer terug over haar eigen werk en leven.

Iris Tadic Fadjill - Centrum voor Kindertherapie

Klanten beoordelen hun high end transformatie met een 8,7

"Ik kan nu mijn volle potentieel op het juiste niveau inzetten!"

Aan alles voelde ik dat er nog veel meer in zat, maar het kwam er niet uit. Een jaar geleden kwam ik met Meriam in contact. Ik was klaar met het uurtje factuurtje verdienmodel. Ik had het gevoel dat ik onder mijn niveau te werkte en dan ook nog vaak met klanten die niet pasten bij mijn eigen ambitie niveau. Mijn frustratie was groot. Ik had mijn business model omgegooid en zelf mijn diensten al op High End niveau gebracht, maar de High End inkomsten bleven achter. Na het jarenlang volgen van programma’s op het gebied van marketing en mindset, stond Ik op het punt van opgeven: alles wat ik eerder had gedaan, leidde niet tot het gewenste resultaat Ik wilde heel graag een High End business: klanten mijn hoogste waarde leveren In veel minder tijd. In gesprek met Meriam heb ik erg getwijfeld of instappen in het jaarprogramma mij WEL de juiste resultaten op ging leveren.

Het vertrouwen van Meriam in mij en mijn groeiproces hielpen mij over de streep. Het was een intens jaar waarin niet alleen ik als mens en ondernemer enorm gegroeid ben. maar waarin ook mijn business echt ging floreren. Ik heb scherp gekregen waar ik voor sta, wat ik wil aanbieden en wat bij mij past. Op momenten dat het moellljk was hielp Merlam mij door te zetten en gaf zij mij de Juiste handvatten om de finish te halen.

Dit jaarprogramma heeft er (mede) voor gezorgd dat ik nu rust ervaar. Mijn prijzen zijn gedurende dit jaar verdubbeld. Ik heb tot nu toe ruim 200.000 euro omgezet (anderhalve ton in 1 kwartaal) en het jaar is nog niet eens om. nog niet eens om! Ik heb een fantastische financiële basis om mijzelf en mijn bedrijf door te ontwikkelen: heel fljn om te kunnen Investeren en geld voor mij laten werken. Mijn standaarden zijn omhoog gegaan. Ik kies nu alleen klanten die ECHT bij mij passen en waar ik mee kan levelen op het juiste niveau. Ik blijf staan voor mijn waarden en zorg hierbij goed voor mijzelf. Alleen dan kan ik mijn klanten het beste bieden. De focus ligt op kwaliteit en kwaliteit alleen. Maar het allerbelangrljkste Is dat Ik mijn volle potentieel kan aanspreken, zodat Ik mijn klanten op het juiste niveau kan helpen en de meeste waarde kan bieden.

Jennifer Campbell - Change Leadership Expert

cijfer: 9

"Ik voel mij echt ondernemer en ik ben ervan overtuigd dat dit mijn pad is!"

Het doen van een grote investering heeft absoluut gemaakt dat ik er vol voor ben gegaan. Al binnen 3 weken had ik mijn investering terug! Via een oud deelnemer kwam ik in contact met Meriam. Zij had haar geholpen de stap van loondienst naar goed verdienende ondernemer te maken en dit was dezelfde stap waar ik voor stond. Mijn baan had ik reeds opgezegd. Mijn baan gaf mij niet de vrijheid om vanuit mijn eigen visie mijn werk te doen en de organisaties te helpen zoals ik denk dat het past en goed is. Ik ben eigenlijk direct Ingestapt na het gesprek met Merlam. ZIJ was nuchter, haar verhaal klopte en het aanbod, marketing en sa les stuk was precies wat ik nodig had om mijn bedrijf direct goed in de markt te zetten. De investering was spannend, maar ik voelde dat ik dit ECHT nodig had om te groeien. en dit bleek ook. Het begintraject was confronterend. Zoveel wat je nog niet weet en spannend om geen vaste financiën te hebben. Het doen van deze Investering heeft absoluut gemaakt dat Ik er vol voor ben gegaan. Al binnen 3 weken had ik mijn investering terug en die hielp enorm In mijn zelfvertrouwen.

De actieve werkoefeningen tijdens de trainingsdagen, maar ook het startgesprek gaven direct helder inzicht in welk programma ik ging aanbieden en voor wie. Daarnaast heb ik naast Meriam haar coaching, heel veel gehad aan het netwerk van high level ondernemers. Nu bijna 1 Jaar verder blijkt dat Ik helemaal geen moeite heb met sales. Ik durf hoge prijzen te vragen. Een investering van 30.000 euro per programma ga ik niet uit de weg. Alleen at het laatste half jaar heb ik ruim 100.000 euro omgezet en vooral belangrijk Is dat Ik mijn eigen klanten kies. Die klanten die mij energie geven.

Jolanda Steunenberg - Directeur Helianthius HRM

cijfer: 9

"Ik dacht dat ik vrij was, maar nu pas echt!"

Mijn bedrijf stond op nul toen ik instapte bij Meriam. Jarenlang was ik werkzaam geweest voor grote opdrachtgevers, maar nadat ik naar India ,vas verhuisd ,vas ik aan het. aanmodderen met mijn bedrijf. Ik werkte hard en veel via het uurtje factuurtje verdienmodel en Meriam haar bericht op LinkedlN sprak mij dan ook direct aan:
“veel meer verdienen in minder tijd!” In gesprek met Meriam heb ik geen moment getwijfeld of ik in zou stappen in het jaarprogramma high end ondernemen. Meriam had een helder verhaal, was kordaat en zij snapte precies wat ik nodig had. Ik voelde aan alles dat Ik nieuwe Inzichten nodig had op zakelijk gebied. Ik was kennisexpert In mijn vakgebied maar niet als ondernemer. Vanaf moment één ben ik alles aangegaan en heb ik genoten van het groeiproces. Het gaf mij nieuwe positieve energie en al snel had ik mijn high end concept gemaakt. Door de coronaperiode heb ik mijn eigen opleidingstraject ontwikkelt wat ik anders nooit ontwikkeld zou hebben. Ik heb mijn prijzen meer dan verdubbeld en durf nu zonder schroom te praten over prijzen. Ik heb zelf met 1 mail 8000 euro verdiend.

Ik voel nu heel sterk dat ik kan bepalen. Ik ben in regie. Mijn high end aanbod matcht met het ambitieniveau waar ik op wil werken en klanten weten mij goed te vinden. Ik dacht dat ik vrij was. maar nu ben ik het pas echt. Als gevolg heb ik letterlijk mijn oude leven opgeruimd. Ik ga een nieuw tijdperk in. 

Marie Gon Vos - kleurexpert

cijfer: 9

"Doorgegroeid naar senior niveau - Dit bedrijf gaat een grote speler worden op de markt!"

Mijn wens was om binnen de energiesector door te groeien van middenmanagement naar senior niveau. Ik wist dat een switch in aanpak hiervoor nodig was en ik was zoekende naar een passende werkvorm. Ik heb getwijfeld om in te stappen in het jaarprogramma. Het schuurde, ik voelde vooral weerstand en belemmeringen bij mijzelf. “paste dit bij mij?” Werden zaken niet heel platgeslagen?” Maar juist het feit dat het schuurde heeft gemaakt dat ik ben ingestapt. Hier valt voor mij iets te leren! Tijdens het proces heb ik tijd nodig gehad om mijn product te ontwikkelen. Vooral mijn eigen groeiproces, dat ik en mijn product er mogen zijn, maar ook het vertalen van kennis en inzichten naar de praktijk had tijd nodig.


Nu 1 jaar later staat mijn bedrijf! De vorm klopt helemaal met hoe ik zaken wil doen. Ik ben doorgegroeid naar senior niveau en zit op strategisch niveau aan tafel. Het bedrijf loopt groeit door. Inmiddels zijn wij met 5 mensen en ontvangen we grote opdrachten van grote bedrijven. Ik heb er alle vertrouwen dat het alleen een kwestie van tijd is dat wij een grote speler worden in de markt.

Ramon Huls – Directeur 1406

cijfer: 8

"Mijn inkomensdoel ruim gehaald.I k voel de waarde van wat ik te bieden heb!"

Ondanks dat ik al jaren ondernemer was en mijn inkomsten uit mijn bedrijf haalde ontbraken er een paar belangrijke puzzelstukjes om mijn bedrijf echt te laten floreren. Ik had niet altijd de juiste klanten, mijn omzet fluctueerde en mijn kosten ,varen te hoog. Ik mistte vooral handvatten t.a.v. marketing en sales.

In gesprek met Meriam heb ik niet getwijfeld om in te stappen in het jaarprogramma High End ondernemen.
Dit was voor mijn gevoel precies wat ik nodig had om deze stap te gaan realiseren. En dit is gebleken. De focus en de structuur die het programma bracht maakte dat Ik het echt ging doen. Er was no escape. Meriam is echt een sparringmaat op niveau en denkt zeer gericht mee t.a.v. wat IK nodig had voor de groei van mijzelf en mijn bedrijf. Ik ben sales zelfs leuk gaan vinden dat ik het bijna gratis zou doen nu! Door in te stappen in het jaarprogramma heb ik mijn doelen ruimschoots gehaald. Niet alleen heb ik de 100.000 euro ruim gepasseerd, ook heb ik mijn Inkomsten per klant verhoogd. Afhankelijk van het pakket wat de klant kiest, variëren de prijzen, maar Ik heb zelfs klanten die nu 15.000 euro per Jaar betalen. waar eerder mijn hoogste bedrag 4.000 euro was. Ik kies alleen klanten die bij mij passen en waar ik mee wil werken. Door Meriam en het jaarprogramma zie ik mijzelf groots en voel ik heel helder de waarde van wat ik te bieden heb aan klanten.

Mijn kosten zijn in evenwicht en heb een team om mij heen gebouwd waar ik taken aan uit kan besteden zodat Ik kan doen waar ik goed in ben en waar mijn hart en kwaliteiten liggen.
De puzzel zit in elkaar, de punten staan op de i.

Ingrid van Westen - directeur de winstexpert

cijfer: 9

"Ik heb een ijzersterk verhaal - grote bedrijven zeggen nu ook "JA" "

Al jaren wilde ik vanuit loondienst ondernemer worden. Het ondernemen zit in mij, maar hoe ga ik dit leren?” Ik voelde aan alles dat ik dit alleen niet ging redden en daarom gezocht naar een business coach die mij hierbij kon helpen. Ik had direct een goed gevoel dat Meriam de persoon was die mij hierin de juiste stappen kon laten zetten. De investering was een spannende omdat wij net een kleine hadden gekregen en het spaargeld wat ik had, was ook alles wat ik had op dat moment. Toch voelde ik voor 110%, dat ik dit moest doen omdat Ik anders deze stap niet zou gaan maken. Ik ben gesprongen.

Ai in de eerste sessie met Meriam ontstond er een helder perspectief waarop ik kon gaan bouwen. De tweewekelijkse calls maakte dat ik vanuit focus en structuur stap voor stap mijn bedrijf kon opbouwen. Het levelen en meedenken van en met andere ondernemers was heel waardevol. Naast de strategische vaardigheden die ik geleerd heb ben ik vooral gegroeid in het pakken van mijn persoonlijk leiderschap.

Ik heb van nul af aan alles opgebouwd maar mijn programma staat als een huis. Ik heb een ijzersterk verhaal waar Ik helemaal achter sta en dit betaald zich nu uit. Naast individuele high end trajecten zeggen nu ook grote toonaangevende bedrijven “JA” tegen mijn programma’s. Ik had vorig jaar nooit bedacht dat ik programma’s van meer dan 10.000 euro zou verkopen. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit zich de komende jaren zo door ontwikkeld. Over 5 jaar ben ik niet meer te stoppen!

Frank rigter - eigenaar voor elkaar gebokst

cijfer: 8.5

"Alles staat klaar om Inline leadership met de wereld te delen"

Ik ken Meriam al een aantal jaar als een heel fijne vrouw, een zeer toegewijd collega en uiteraard als een fantastische high end businesscoach. Meriam is een echte strateeg die snel tot de kern komt en zegt waar het op staat Ik hou ervan! Ongeveer een half jaar geleden heb ik Meriam gevraagd of zij mij wilde helpen om mijn high end marketingstrategie opnieuw aan te scherpen. Ik was het overzicht een beetje kwijtgeraakt, voelde het niet meer en had behoefte aan een helder en consistent verhaal. Ik wilde het unieke gedachtengoed van Inline Leadership sterk in de markt zetten. Het lukte mij maar niet om boven de materie te gaan hangen en de juiste woorden te vinden. Bovendien had ik behoefte aan een gelijkwaardige en kritische sparringpartner. Ik wilde opnieuw uitgedaagd en aan het denken gezet te worden. Ver bulten mijn eigen denkkaders. Ik was klaar voor mijn volgende doorbraak als high end ondernemer. Al tijdens onze eerste coachsessle had Merlam mij weer volledig aangezet en op scherp gezet, waardoor ik weer groots kon gaan denken en volledig in mijn kracht kon gaan staan.

Zij zag welk goud ik In handen had met Inline Leadership en met dit als uitgangspunt hebben we samen een nieuwe strategie gebouwd en Inline leadership als een hoogwaardige methode neergezet. Het heeft even geduurd voordat ik helder had hoe mijn high end aanbod eruit zou zien, omdat ik het belangrijk vind dat ik er zelf volledig achter sta en dat het in lijn ligt met wie ik ben en met wat ik te doen heb. 

Dat het klopt en goed voelt. Voor mijzelf en voor mijn klanten. Alle puzzelstukjes zijn op hun plek gevallen. Dit is waar ik voor sta. Dit is wie ik ben en wat ik te bieden heb. De juiste klanten komen op mijn pad en mijn programma’s verkopen bijna als vanzelf. Uiteraard heeft dit een zeer positief effect op mijn omzet en nog belangrijker … op mijn winst gehad. Het is de investering dubbel en dwars waard geweest! Merlam heeft mij net dat laatste zetje gegeven dat ik nodig had om weer volledig voor het high end ondernemen te kiezen en Inline Leadershlp krachtig op de kaart te zetten. De komende Jaren staat niets mij meer In de weg om met mijn visie op high end ondernemen vanuit Inline leadership de wereld te gaan veroveren.

Linda Lex - High End Business Coach - Inline Leadschip expert

cijfer: 8.5

"Ik durf nu echt te staan voor wat ik waard ben!"

Al een aantal jaar bleven mijn inkomsten hangen op 60.000 euro per jaar. Ik maakte heel veel uren en liep mijzelf voorbij. Een heldere structuur en focus mistte. Ik voelde aan alles dat er nog meer in zat maar ik hield mijzelf klein. Ik durfde er niet echt voor te gaan staan. Instappen bij Meriam in het jaarprogramma was spannend. De investering hakte erin, maar toch heb ik snel JA gezegd omdat ik met mijzelf had afgesproken dat ik dingen moet doen ik spannend vindt en mij dus stretchen.

In het jaarprogramma is het mij gelukt structuur en focus aan te brengen. Mijn prijzen te verhogen, focus te houden op mijn groeiproces en vooral te voelen welke waarde ik echt te bieden heb. Meriam is vlijmscherp in haar analyses, gestructureerd, eerlijk en direct. Zij luistert goed naar wat klanten echt nodig hebben en dat krijg je ook. Het was niet altijd makkelijk, maar ik heb mijn doorbraak echt gerealiseerd. Ik breek dit jaar door de 100.000 euro heen. Ik kies mijn eigen klanten, ik voel nu echt waar ik voor sta en door de structuur en focus is het congruent. Mijn zelfvertrouwen heeft een enorme boost gekregen en de rust is ik ervoor heb teruggekregen is onbetaalbaar.

Roos Boer – Relatie- & Scheidingsexpert

cijfer: 9

"Ik heb de essentie van mijn verhaal super scherp waardoor ik veel makkelijker verkoop!"

Na jaren uurtje factuurtje te hebben gewerkt wilde ik een nieuwe richting inslaan met mijn bedrijf. De aanleiding dat ik bij Meriam ben ingestapt in het jaarprogramma high end ondernemen was om dit met focus op te pakken en nu echt richting te gaan geven. In korte tijd had ik mijn programma en boodschap helder. Vooral de live dagen (werksessies) waren erg waarde vermeerderend. Hierdoor kreeg ik de essentie van mijn verhaal heel helder wat het makkelijker maakte om het te verkopen. Direct met een aantal pilot klanten gestart om mijn programma te toetsen en eind dit Jaar zal ik geheel de overgang maken naar mijn nieuwe bedrijf onder mijn eigen voorwaarden.
Alle inhoud qua techniek was aanwezig, Meriam heeft mij geleerd deze kennis te vermarkten naar een high end verdienmodel met een helder focus en boodschap. Inmiddels heb ik mijn krachten gebundeld en een expertise platform opgezet. De volgende stap is om mijn eigen boek te gaan schrijven. Die gaat er zeker komen!

antoin van gemert - Directeur DSH Consultancy

cijfer: 8

cijfer: 9

"Binnen 9 maanden mijn droomhuis gekocht!"

Hanneke wilde haar erg graag onder haar eigen voorwaarden hulp verlenen. op de manier waarvan zij denkt dat het past en werkt voor klanten. Het heeft haar 6 a 7 jaar gekost om haar los te weken van het werken bij grote organisaties en de moed te vinden om eindelijk voor haarzelf te gaan werken. Na 1 jaar heeft Hanneke een goedlopend bedrijf, haar droomhuis gekocht en werkt zij onder haar eigen voorwaarden.

Hanneke van der Molen - eigenaresse van De Paardenkamer

Klanten beoordelen hun high end transformatie met een 8,7

"Ik heb mijn pijn doorbroken!"

Als beginnend ondernemer had ik te veel verschillende diensten in mijn aanbod. Ik was zoekende naar de paraplu die alles wat ik deed met elkaar verbond. Mijn doel was om alle verschillende activiteiten die ik deed onder te brengen in één programma. Ik wilde graag een businesscoach die mij kon helpen om op hoger niveau te gaan ondernemen. Ik heb niet lang getwijfeld om bij Meriam in te stappen omdat zij zich richt op HighEnd klanten. Een drempel die echt genomen moest worden is dat ik wilde leren verkopen. Ik had veel theoretische kennis over verkopen maar ik deed het niet. Het was me niet duidelijk waarom het me niet lukte. Het is een zoekproces geweest om een aanbod te creëren dat echt bij mij past. Een programma waarbij voor mij en dus ook voor mijn klanten duidelijk is wat de rode draad is. Ik heb mijn eigen stem gevonden en weet waar ik voor sta en wat ik wil brengen. Wat ik vooral geleerd heb is “dat het nodig is om jezelf te blijven stretchen om te groeien.”

Het heeft even geduurd voordat het mij duidelijk was waar mijn pijn nou eigenlijk echt zat en waardoor het niet lukte om te verkopen. Toen dat eenmaal duidelijk was heeft Meriam mij heel krachtig gestimuleerd om deze drempel te nemen. Ik verkoop nu mijn eigen diensten op een manier die bij mij past en die goed voelt. Ik heb mijn eigen klanten in mijn eigen programma’s. Ik heb mijzelf echt in de markt gezet.

Monique Lachniet – Kaderarts GRZ / ondernemend specialist ouderengeneeskunde

cijfer: 8

Klanten beoordelen hun high end transformatie met een 8,7

"Ik volg mijn eigen pad!"

“Na jaren in loondienst te hebben gewerkt en uurtje factuurtje interim klussen te hebben gedaan, heb ik vorig jaar gekozen voor het ondernemerschap. Ik wilde hoog inzetten en wist dat ik deze stap niet alleen kon en wilde doen. Dit was de reden dat ik ben ingestapt in het jaarprogramma high end ondernemen. Het programma zit strak en goed in elkaar. Het heeft mij op gestructureerde wijze geholpen focus en richting te geven aan mijn plannen en deze te vertalen naar een passend businessmodel. Meriam daagt je als business coach uit het beste uit jezelf te halen, wat soms confronterend is, maar ook zo nodig om stappen te nemen en drempels te overwinnen. Ik heb veel geleerd over mijzelf en over het ondernemerschap. Het werken aan mijn persoonlijk leiderschap heeft voor mij nieuwe deuren geopend. Vooral het inzicht dat ik ook nu al succesvol ben en dit de komende jaren uit ga bouwen heeft mij het zelfvertrouwen gegeven dat het goed is en alleen maar leuker wordt de komende jaren. Ik ben van ver gekomen maar heb voor mijzelf durven kiezen. Ik volg mijn eigen pad en heb nu een fantastische basis staan waar vanuit ik verder kan bouwen.”

Gijs Bakker - Directeur Quintessens

cijfer: 8

"Ik kies grote concepten tegen hoge prijzen waarmee ik 50% van mijn tijd bespaar!"

Ik wilde meer rust wilde creëren en meer strategisch aan mijn bedrijf werken i.p.v. in mijn bedrijf. Als eventmanager werkte ik 60 uur in de week en deed ik opdrachten van 1000-3000 euro per stuk. Mijn grootste valkuil was dat ik het lastig vond om nee te zeggen tegen klanten wat de groei van mij en mijn bedrijf in de weg stond. Ik werd geleefd door klanten en mijn bedrijf. De investering in het jaarprogramma vond ik spannend. Dit was de eerste keer dat ik een groot bedrag in mijzelf investeerde, maar ik voelde heel duidelijk dat dit was wat ik nodig had. Eenmaal gekozen om het te gaan doen heb ik zaken direct aangepakt. Samen met Meriam een high end strategie en aanbod ontwikkelt waardoor ik direct zag dat ik veel tijd kon besparen door mijzelf op een hoger niveau te positioneren en hogere prijzen te vragen. Ik had een helder perspectief! Ik heb de moed verzameld om nee te zeggen tegen kleine opdrachten en ben mij gaan richten op grote conceptopdrachten en eigenlijk niet lang daarna kwamen de grotere opdrachten op mijn pad. Inmiddels richt ik mij op totaalconcepten van 30.000 euro per opdracht en dit maakt dat ik 50% van mijn tijd kan besparen. Mijn focus is helder en ik weet precies wat ik wil en waar ik voor sta. Ik denk zakelijk en groots en besteed taken nu ook makkelijker uit. Corona heeft mij en mijn bedrijf en niet onder gekregen en ik kijk met veel vertrouwen naar de toekomst.

Dorine Dukel – Directeur ByDorine

cijfer: 8,5

Klanten beoordelen hun high end transformatie met een 8,7

"Mijn leven ziet er nu heel anders uit."

Als startende ondernemer dacht ik al best wat te weten, maar niets bleek minder waar.  Ik ben ingestapt in het jaarprogramma omdat ik van gedeeltelijke loondienst naast mijn bedrijf, helemaal van mijn bedrijf wilde leven zonder dat ik mijzelf over de kop zou werken.

Het was mijn eerste echte grote investering en ik moest het ook echt terug gaan verdienen, aangezien ik het niet had liggen. Ik heb de toch keuze gemaakt omdat ik het vertrouwen had dat ik het terug ging verdienen. Het jaarprogramma ging niet zonder slag of stoot. Naast successen zijn er genoeg moeilijke momenten geweest waarin ik werd getest op mijn leiderschap en doorzettingsvermogen. Op die momenten heb ik doorgezet, moedige keuzes gemaakt en stap voor stap mijn doelen behaald. Ik ben gegroeid als ondernemer. Ik durf nu te vragen wat ik waard ben en ben overtuigd van de waarde en kwaliteiten van mijn diensten. Mede door het netwerk van Meriam heb ik mijn droomleven kunnen realiseren. Mijn bedrijf aan huis, met mijn eigen paarden. Ik werk onder mijn eigen voorwaarden en bepaal mijn eigen werktijden. Alles is er om een hoog kwalitatieve training en coaching neer te zetten. Ik had het twee jaar geleden nooit kunnen bedenken dat ik dit zou realiseren. Ik had het wel gedroomd en gevisualiseerd. Ik ben er van overtuigd dat wanneer je vasthoudt aan je dromen je het ook waar kunt maken. En dat het soms dichterbij is dan je denkt…

Ook merk ik doordat ik eerder een grote investering heb gedaan dat ik nu makkelijker durf te investeren in mijnzelf en mijn bedrijf omdat ik het vertrouwen en de ervaring heb dat ik het weer terug verdien. Mijn doel is behaald!

Sabine Delmee – Directeur Coaching & Therapie met paarden

cijfer: 8

"Ik ben blij dat ik gekozen heb voor een business coach die mij niet alleen adviseert maar stap voor stap heeft geholpen dit echt te realiseren. "

Ik wilde af van uurtje factuurtje en een aanbod onder mijn eigen voorwaarden ontwikkelen, maar miste de kennis en handvatten hoe dit aan te pakken. Ik wist dat het nodig was om mijn groeiproces hiervoor zowel zakelijk als persoonlijk aan te gaan en zocht naar een coach die dit beide kon begeleiden. Het jaarprogramma bood mij veel structuur, focus en houvast. Het was voor mij een stok achter de deur om het te gaan doen!

Ondanks dat ik reeds 10 jaar ondernemer ben kwam ik ook nu weer drempels tegen die ik moest overwinnen. Ik heb hierdoor niet alleen veel voor mijzelf geleerd, maar ook voor mijn klanten. Ik heb veel meer aandacht gekregen voor het groeiproces van klanten. De waarde van Meriam haar programma zit hem niet alleen in de nieuwe kennis, handvatten en haar pragmatische begeleiding, maar ook in het ontmoeten van anders ambitieuze ondernemers binnen haar netwerk. Doordat ik met Meriam en andere ondernemers regelmatig zeer regelmatig in contact sta, heb ik niet alleen snel stappen kunnen nemen, maar ook zeer waardevolle contacten kunnen toevoegen aan mijn eigen netwerk. Nu 1 jaar later staat mijn product als een huis, is mijn marketing funnel ingericht, heb ik de online marketing strategieën in kunnen bedden en heb ik mijn high end aanbod bij klanten kunnen toetsen zodat ik het bewijs heb dat het werkt. Ik voel mij zelfverzekerd en durf echt voor mijzelf en mijn bedrijf te staan. Alles is klaar om dit de komende jaren zelf verder succesvol door te ontwikkelen.

Bianca Cuperus – Directeur Buro Bic

cijfer: 8,8

"Ik weet waar ik voor sta en dit geeft rust. Ik doe het op mijn manier!"

“Hoe kom ik structureel aan klanten op een manier die bij mij past?” was de belangrijkste vraag waarmee ik in het jaarprogramma high end ondernemen van Meriam stapte. De vele keuzes, in te zetten op het gebied van marketing, duizelden mij. Wat past bij mij en wat werkt voor mij en mijn klanten? Hierin wilde ik meer focus en overzicht creëren.

Ik heb niet getwijfeld om in te stappen omdat ik wist dat ik iemand anders nodig had om samen de puzzel mee te leggen hoe ik mijn business in lijn krijg met wat ik doe en waar ik voor sta. Meriam is oprecht betrokken, no-nonsens, vlot in het geven van feedback. Bovenal snapt zij de business waar ik mij in bevind en denkt zij vanuit dat perspectief praktisch en effectief mee. 

De grootste meerwaarde van het programma zit voor mij in de persoonlijke aandacht die Meriam schenkt, waardoor ik steeds nieuwe stappen kon zetten en die ook bleef zetten. Alleen door te doen veranderen zaken en door te experimenteren ervoer ik ook wat wel en niet werkt voor mij. Hierbij heb ik kosten noch moeite gespaard, dus ik weet nu ook echt wat wel en niet bij mij past. Daarbij was het fijn dat Meriam ‘walks the talk’ en haar eigen netwerk met specialisten aanreikt, zodat ik ook daarin niet zelf het wiel hoef uit te vinden. 

Nu 1 jaar later is mijn business veel overzichtelijker en heb ik het idee dat ik mijn marketing eindelijk voor me kan laten werken. Vooral de focus en gemaakte keuzes in marketing waar ik blij van word hebben ertoe geleid dat ik nu dagelijks juiste leads op mijn pad krijg. Ik heb hierin ook gericht leren schrijven op de transformatie voor de klant, omdat ik 0% overuren, 25% productiever werken en 100% leven echt waarmaak. Het feit dat ik weet waar ik sta en waar ik voor sta geeft rust. Ik doe het op mijn manier, de manier die bij mij past.”

Margriet Taams – Eigenaar Fit For Thought - denkadvisering

cijfer: 8,5

Verveelvoudig je inkomen - halveer je werkuren!

HET BOEK OVER HIGH END ONDERNEMEN

Incl. werkboek en 1 op 1 strategiesessie