Klanten beoordelen hun high end transformatie met een 8,7

MERIAM SLIJKERMAN HIGH END BUSINESS COACH

KLANTEN OVER MERIAM

Natuurlijk hoor je graag van mij hoe waardevol het is om High End Ondernemen te omarmen, maar hoe leuk is het als deelnemers die het reeds ervaren hebben het je zelf vertellen. 

Hun leven is compleet veranderd. Graag deel ik onderstaande Succes Stories met je. Ervaar het zelf….

Direct een persoonlijk strategie gesprek plannen?

cijfer: 9

"Van 300.000 winst naar 700.000 winst in krap 1 jaar tijd."

Het Jaarprogramma van Meriam heeft ervoor gezorgd dat wij niet alleen een verdubbeling van onze winst hebben, maar ook heb ik veel meer rust in mijn hoofd en meer vrije tijd.  Hierdoor ben ik nu maandag en woensdag ochtend vrij en deze rust heeft ertoe geleid dat wij ons 2e bedrijf hebben opgericht. 

lieke vingerhoed - eigenaar By Thimble interieur studio

cijfer: 8,5

"80% verdien ik in 20% van mijn opdrachten!"

1 jaar geleden werkte ik teveel uren, deed ik alles zelf en pakte alle klussen die op mijn pad kwamen. Ik wist dat een andere strategie nodig was om door te groeien met mijn bedrijf. Ik had een frisse blik, een andere visie nodig. Ik heb niet getwijfeld om in te stappen in het jaarprogramma van Meriam omdat de visie van high end ondernemen mij direct aansprak: Kiezen voor de beste klanten in mijn markt, focus op kwaliteit. Direct vanaf het begin hebben we een nieuwe up-level business strategie neergezet, welke ik direct toegepast heb in de praktijk. Ook ben ik mij anders gaan positioneren en heb ik een team gebouwd om taken aan uit te besteden. We hebben gekeken waar extra marges te halen zijn en waar kansen liggen om extra inkomsten te genereren. Ik opereer nu vooral op strategisch niveau en besteed de inhoud uit. kleine klussen van 3000-5000 euro doe ik niet meer ik richt mij vooral op totaal conceptklussen van rond de 60.000 euro per opdracht. Inmiddels ben ik bezig mijn tweede bedrijf op te zetten voor passief inkomen en investeer ik in vastgoed. Mijn doel is over 2,5 jaar financieel vrij te zijn en dit gaat zeker lukken!

Maurits Büsse – Directeur Maurits Büsse Interieurbouw

cijfer: 9

"Ik kan nu mijn volle potentieel op het juiste niveau inzetten!"

Dit jaarprogramma heeft er (mede) voor gezorgd dat ik nu rust ervaar. Mijn prijzen zijn gedurende dit jaar verdubbeld. Ik heb tot nu toe ruim 200.000 euro omgezet (anderhalve ton in 1 kwartaal) en het jaar is nog niet eens om. Ik heb een fantastische financiële basis om mijzelf en mijn bedrijf door te ontwikkelen: heel fljn om te kunnen Investeren en geld voor mij laten werken.

Jennifer Campbell - Change Leadership Expert

cijfer: 9

“Ik heb mijn droom waargemaakt Ik voer regie op mijn werk en leven!”

Mijn kosten zijn minimaal met dit High End verdienmodel en het bespaart mij zo’n 20 uur per week. Ik doe nu in 30 uur wat ik normaal in 50 uur deed terwijl ik anderhalf keer zoveel verdien! Maar vooral voer ik regie op mijn werk en leven dit geeft mij 300% energie.

Xander Bakker - Plastisch Chirurg

cijfer: 9,5

"Ik kies mijn eigen klanten en zeg NEE tegen klussen die niet bij mij passen!"

Doordat ik mijn bedrijf hybride in de markt zet heb ik veel tijd over. Daardoor heb ik tijd voor andere dingen die ik ook heel belangrijk vind in mijn leven. Ik wil graag een maatschappelijk bijdrage leveren en ik doe daarom veel vrijwilligerswerk.
Door deel te nemen aan het jaarprogramma heb ik vooral geleerd mijzelf in de markt te zetten en mijn eigen waarde leren kennen. Hierdoor ben ik ontzettend gegroeid als ondernemer en kies ik nu mijn eigen klanten en zeg ik NEE tegen klussen die niet bij mij passen.

Sharon Smit - Directeur de Succesvolle Samenwerking

cijfer: 8,5

"Alles staat klaar om Inline leadership met de wereld te delen"

Zij zag welk goud ik In handen had met Inline Leadership en met dit als uitgangspunt hebben we samen een nieuwe strategie gebouwd en Inline leadership als een hoogwaardige methode neergezet. Het heeft even geduurd voordat ik helder had hoe mijn high end aanbod eruit zou zien, omdat ik het belangrijk vind dat ik er zelf volledig achter sta en dat het in lijn ligt met wie ik ben en met wat ik te doen heb. 

Linda Lex - High End Business Coach - Inline Leadschip expert

cijfer: 9

"Ik durf nu echt te staan voor wat ik waard ben!"

In het jaarprogramma is het mij gelukt structuur en focus aan te brengen. Mijn prijzen te verhogen, focus te houden op mijn groeiproces en vooral te voelen welke waarde ik echt te bieden heb. Meriam is vlijmscherp in haar analyses, gestructureerd, eerlijk en direct. Zij luistert goed naar wat klanten echt nodig hebben en dat krijg je ook. Het was niet altijd makkelijk, maar ik heb mijn doorbraak echt gerealiseerd. Ik breek dit jaar door de 100.000 euro heen.

Roos Boer – Relatie- & Scheidingsexpert

cijfer: 9

"Ik verkoop nu de WAARDE i.p.v. mijn UREN!"

Voordat ik met Meriam aan de slag ging draaide ik heel veel uren! Nu kijk ik vooral vanuit de toegevoegde waarde voor de klant.
Meriam heeft mij geleerd te verkopen zonder te verkopen. En dat voelt heel goed!
 
Ik verkoop nu trajecten van 12.000 euro en verdien veel meer in minder tijd.  Daardoor hou ik veel tijd over voor andere dingen en het is veel relaxter.

Eric Doornik - executive coach

cijfer: 9

"Ik doe mijn werk in 3 dagen per week en geef mijzelf 10 weken vakantie!"

Ik had Meriam haar boek gekocht en was meteen verkocht. Ik werkte veel teveel uren en dit wilde ik niet meer, ik wilde het anders.
In het VIP Jaarprogramma heeft Meriam heeft mij geholpen mijn eigen high end strategie uit te zetten en te durven volgen. 
 
Hierdoor heb ik de keuzes durven maken die nodig waren. Ik ben nu 3 dagen per week thuis. Ik heb veel meer tijd voor vriendinnen en andere passies.  Dit geeft mijn leven veel meer kwaliteit en ook klanten helpen wij beter. Mijn omzet is hetzelfde gebleven ondanks dat ik 2 dagen minder werk.

Nanny streng - partner andersom organiseren

cijfer: 8,7

“Verkoop je waarde, niet je tijd! Pas toen ik het ging DOEN veranderde alles.”

Meriam als High End business coach stelt prikkelende vragen die je op elk moment weer verder helpen.
Zij kijkt gericht met je mee en laat je continu de volgende stap nemen. 

David van Valkenburg - Humans@Work

cijfer: 9

"Ik voel mij echt ondernemer en ik ben ervan overtuigd dat dit mijn pad is!"

Ik durf hoge prijzen te vragen. Een investering van 30.000 euro per programma ga ik niet uit de weg. Alleen dat het laatste half jaar heb ik ruim 100.000 euro omgezet en vooral belangrijk is dat ik mijn eigen klanten kies. Die klanten die mij energie geven.

Jolanda Steunenberg - Directeur Helianthius HRM

cijfer: 9

Ik verkoop nu moeiteloos jaarprogramma’s van 25.000 euro aan grotere bedrijven!

Voorheen werkte ik uurtje factuurtje en werkte heel hard. Ik draaide daardoor veel teveel uren. Na het beëindigen van een samenwerking met partners heb ik gekozen alleen verder te gaan. Meriam heeft mij geholpen versneld mijn bedrijf alleen op te zetten.  Haar schop onder mijn kont is af en toe hard nodig en maakt dat ik focus hou en recht door de finish heen ga.
 
Inmiddels groeit mijn bedrijf door en heb ik medewerkers in dienst waardoor wij grote bedrijven heel goed kunnen bedienen.  Verkopen gaat moeiteloos nu ik de juiste klanten heb uitgelijnd in mijn high end groeistrategie. Dit geeft echt een boost!

Maureen veurman - crisiscommunicatie- & reputatie expert

cijfer: 9

"Inmiddels verkoop ik High End Programma’s van 18.000 euro per persoon."

Als startende, maar zeer ambitieuze ondernemer, was een grote investering doen in mijzelf spannend. Toch gedaan en hier geen moment spijt van gehad.  Meriam heeft mij geleerd om niet mijn uren te verkopen maar mijn waarde. Hierdoor heb ik programma’s gecreëerd van 5000, 12.000 euro en inmiddels vraag ik 18.000 euro voor mijn high end programma’s.
 
Meriam geeft vertrouwen en dat voel je! Dit heeft mij geholpen om in korte tijd mijn bedrijf neer te zetten en zo snel te kunnen groeien.
 
Naast goede verdiensten hou ik nu veel meer tijd over. 
Dit had ik met het uurtje factuurtje verdienmodel nooit kunnen realiseren.

cynthia seesing - leiderschapcoach

cijfer: 9

"Ik dacht dat ik vrij was, maar nu pas echt!"

Ik voel nu heel sterk dat ik kan bepalen. Ik ben in regie. Mijn high end aanbod matcht met het ambitieniveau waar ik op wil werken en klanten weten mij goed te vinden. Ik dacht dat ik vrij was. maar nu ben ik het pas echt. Als gevolg heb ik letterlijk mijn oude leven opgeruimd. Ik ga een nieuw tijdperk in. 

Marie Gon Vos - kleurexpert

cijfer: 9

"Ik verdien hetzelfde maar nu zonder VOF Partner!"

Door ziekte van mijn VOF partner werd ik gedwongen om alleen verder te gaan met mijn bedrijf.
Ondank de onrustige periode voelde ik aan alles dat ik wilde starten met Meriam en haar Jaarprogramma.
 
In minimale tijd heb ik een high end programma ontwikkelt en verkocht dit ook al snel. 
Inmiddels pas ik de High End Kennis en tools ook toe in mijn huidige bedrijf wat ertoe heeft geleid dat wij veel hogere prijzen vragen. 
 
Wij voelen nu bewust de waarde van wat we te bieden hebben.

wendy stammis - virtual business collective

cijfer: 9

"Binnen 9 maanden mijn droomhuis gekocht!"

Hanneke wilde haar erg graag onder haar eigen voorwaarden hulp verlenen. op de manier waarvan zij denkt dat het past en werkt voor klanten. Het heeft haar 6 a 7 jaar gekost om haar los te weken van het werken bij grote organisaties en de moed te vinden om eindelijk voor haarzelf te gaan werken. Na 1 jaar heeft Hanneke een goedlopend bedrijf, haar droomhuis gekocht en werkt zij onder haar eigen voorwaarden.

Hanneke van der Molen - eigenaresse van De Paardenkamer

cijfer: 9

"Van 60 naar 16 uur per week."

Iris had nooit kunnen bedenken dat het haalbaar was, in 1 jaar, om haar werkweek terug te brengen naar een 16-urige werkweek en haar omzet te verdubbelen. Zij had twee banen in het onderwijs en haar eigen bedrijf en als zij geen keuzes had gemaakt had een burn-out zeker op de loer gelegen. Zij doet waar haar hart ligt, heeft meer ontspanning, maakt haar eigen keuzes en heeft de regie weer terug over haar eigen werk en leven.

Iris Tadic Fadjill - Centrum voor Kindertherapie

cijfer: 9

"Dubbele inkomsten, mijn uren gehalveerd."

Manon was trainer in de jeugdzorg en kon alleen maar doorgroeien door harder en meer te gaan werken. Zij was op zoek naar meer balans tussen werk en vrije tijd en zocht haar nieuwe uitdaging in groepen trainen in het bedrijfsleven. Zij heeft haar werkuren kunnen halveren, haar inkomsten zien groeien. Zij doet wat zij echt leuk vindt zonder te hoeven kiezen tussen haar gezin en haar werk.

Manon van de Ven - eigenaresse van Trainingsbureau Smaragd

cijfer: 9

nanny streng

Partner andersom organiseren

"Mijn inkomensdoel ruim gehaald. Ik voel de waarde van wat ik te bieden heb!"

Ondanks dat ik al jaren ondernemer was en mijn inkomsten uit mijn bedrijf haalde ontbraken er een paar belangrijke puzzelstukjes om mijn bedrijf echt te laten floreren. Ik had niet altijd de juiste klanten, mijn omzet fluctueerde en mijn kosten ,varen te hoog. Ik mistte vooral handvatten t.a.v. marketing en sales.

In gesprek met Meriam heb ik niet getwijfeld om in te stappen in het jaarprogramma High End ondernemen.
Dit was voor mijn gevoel precies wat ik nodig had om deze stap te gaan realiseren. En dit is gebleken. De focus en de structuur die het programma bracht maakte dat Ik het echt ging doen. Er was no escape. Meriam is echt een sparringmaat op niveau en denkt zeer gericht mee t.a.v. wat IK nodig had voor de groei van mijzelf en mijn bedrijf. Ik ben sales zelfs leuk gaan vinden dat ik het bijna gratis zou doen nu! Door in te stappen in het jaarprogramma heb ik mijn doelen ruimschoots gehaald. Niet alleen heb ik de 100.000 euro ruim gepasseerd, ook heb ik mijn Inkomsten per klant verhoogd. Afhankelijk van het pakket wat de klant kiest, variëren de prijzen, maar Ik heb zelfs klanten die nu 15.000 euro per Jaar betalen. waar eerder mijn hoogste bedrag 4.000 euro was. Ik kies alleen klanten die bij mij passen en waar ik mee wil werken. Door Meriam en het jaarprogramma zie ik mijzelf groots en voel ik heel helder de waarde van wat ik te bieden heb aan klanten.

Mijn kosten zijn in evenwicht en heb een team om mij heen gebouwd waar ik taken aan uit kan besteden zodat Ik kan doen waar ik goed in ben en waar mijn hart en kwaliteiten liggen.
De puzzel zit in elkaar, de punten staan op de i.

Ingrid van Westen - directeur de winstexpert

cijfer: 9

"Ik heb de essentie van mijn verhaal super scherp waardoor ik veel makkelijker verkoop!"

Na jaren uurtje factuurtje te hebben gewerkt wilde ik een nieuwe richting inslaan met mijn bedrijf. De aanleiding dat ik bij Meriam ben ingestapt in het jaarprogramma high end ondernemen was om dit met focus op te pakken en nu echt richting te gaan geven. In korte tijd had ik mijn programma en boodschap helder. Vooral de live dagen (werksessies) waren erg waarde vermeerderend. Hierdoor kreeg ik de essentie van mijn verhaal heel helder wat het makkelijker maakte om het te verkopen. Direct met een aantal pilot klanten gestart om mijn programma te toetsen en eind dit Jaar zal ik geheel de overgang maken naar mijn nieuwe bedrijf onder mijn eigen voorwaarden.
Alle inhoud qua techniek was aanwezig, Meriam heeft mij geleerd deze kennis te vermarkten naar een high end verdienmodel met een helder focus en boodschap. Inmiddels heb ik mijn krachten gebundeld en een expertise platform opgezet. De volgende stap is om mijn eigen boek te gaan schrijven. Die gaat er zeker komen!

antoin van gemert - Directeur DSH Consultancy

cijfer: 8

"Ik weet waar ik voor sta en dit geeft rust. Ik doe het op mijn manier!"

“Hoe kom ik structureel aan klanten op een manier die bij mij past?” was de belangrijkste vraag waarmee ik in het jaarprogramma high end ondernemen van Meriam stapte. De vele keuzes, in te zetten op het gebied van marketing, duizelden mij. Wat past bij mij en wat werkt voor mij en mijn klanten? Hierin wilde ik meer focus en overzicht creëren.

Ik heb niet getwijfeld om in te stappen omdat ik wist dat ik iemand anders nodig had om samen de puzzel mee te leggen hoe ik mijn business in lijn krijg met wat ik doe en waar ik voor sta. Meriam is oprecht betrokken, no-nonsens, vlot in het geven van feedback. Bovenal snapt zij de business waar ik mij in bevind en denkt zij vanuit dat perspectief praktisch en effectief mee. 

De grootste meerwaarde van het programma zit voor mij in de persoonlijke aandacht die Meriam schenkt, waardoor ik steeds nieuwe stappen kon zetten en die ook bleef zetten. Alleen door te doen veranderen zaken en door te experimenteren ervoer ik ook wat wel en niet werkt voor mij. Hierbij heb ik kosten noch moeite gespaard, dus ik weet nu ook echt wat wel en niet bij mij past. Daarbij was het fijn dat Meriam ‘walks the talk’ en haar eigen netwerk met specialisten aanreikt, zodat ik ook daarin niet zelf het wiel hoef uit te vinden. 

Nu 1 jaar later is mijn business veel overzichtelijker en heb ik het idee dat ik mijn marketing eindelijk voor me kan laten werken. Vooral de focus en gemaakte keuzes in marketing waar ik blij van word hebben ertoe geleid dat ik nu dagelijks juiste leads op mijn pad krijg. Ik heb hierin ook gericht leren schrijven op de transformatie voor de klant, omdat ik 0% overuren, 25% productiever werken en 100% leven echt waarmaak. Het feit dat ik weet waar ik sta en waar ik voor sta geeft rust. Ik doe het op mijn manier, de manier die bij mij past.”

Margriet Taams – Eigenaar Fit For Thought - denkadvisering

cijfer: 8,5

"Ik heb mijn pijn doorbroken!"

Als beginnend ondernemer had ik te veel verschillende diensten in mijn aanbod. Ik was zoekende naar de paraplu die alles wat ik deed met elkaar verbond. Mijn doel was om alle verschillende activiteiten die ik deed onder te brengen in één programma. Ik wilde graag een businesscoach die mij kon helpen om op hoger niveau te gaan ondernemen. Ik heb niet lang getwijfeld om bij Meriam in te stappen omdat zij zich richt op HighEnd klanten. Een drempel die echt genomen moest worden is dat ik wilde leren verkopen. Ik had veel theoretische kennis over verkopen maar ik deed het niet. Het was me niet duidelijk waarom het me niet lukte. Het is een zoekproces geweest om een aanbod te creëren dat echt bij mij past. Een programma waarbij voor mij en dus ook voor mijn klanten duidelijk is wat de rode draad is. Ik heb mijn eigen stem gevonden en weet waar ik voor sta en wat ik wil brengen. Wat ik vooral geleerd heb is “dat het nodig is om jezelf te blijven stretchen om te groeien.”

Het heeft even geduurd voordat het mij duidelijk was waar mijn pijn nou eigenlijk echt zat en waardoor het niet lukte om te verkopen. Toen dat eenmaal duidelijk was heeft Meriam mij heel krachtig gestimuleerd om deze drempel te nemen. Ik verkoop nu mijn eigen diensten op een manier die bij mij past en die goed voelt. Ik heb mijn eigen klanten in mijn eigen programma’s. Ik heb mijzelf echt in de markt gezet.

Monique Lachniet – Kaderarts GRZ / ondernemend specialist ouderengeneeskunde

cijfer: 8

"Ik kies grote concepten tegen hoge prijzen waarmee ik 50% van mijn tijd bespaar!"

Ik wilde meer rust wilde creëren en meer strategisch aan mijn bedrijf werken i.p.v. in mijn bedrijf. Als eventmanager werkte ik 60 uur in de week en deed ik opdrachten van 1000-3000 euro per stuk. Mijn grootste valkuil was dat ik het lastig vond om nee te zeggen tegen klanten wat de groei van mij en mijn bedrijf in de weg stond. Ik werd geleefd door klanten en mijn bedrijf. De investering in het jaarprogramma vond ik spannend. Dit was de eerste keer dat ik een groot bedrag in mijzelf investeerde, maar ik voelde heel duidelijk dat dit was wat ik nodig had. Eenmaal gekozen om het te gaan doen heb ik zaken direct aangepakt. Samen met Meriam een high end strategie en aanbod ontwikkelt waardoor ik direct zag dat ik veel tijd kon besparen door mijzelf op een hoger niveau te positioneren en hogere prijzen te vragen. Ik had een helder perspectief! Ik heb de moed verzameld om nee te zeggen tegen kleine opdrachten en ben mij gaan richten op grote conceptopdrachten en eigenlijk niet lang daarna kwamen de grotere opdrachten op mijn pad. Inmiddels richt ik mij op totaalconcepten van 30.000 euro per opdracht en dit maakt dat ik 50% van mijn tijd kan besparen. Mijn focus is helder en ik weet precies wat ik wil en waar ik voor sta. Ik denk zakelijk en groots en besteed taken nu ook makkelijker uit. Corona heeft mij en mijn bedrijf en niet onder gekregen en ik kijk met veel vertrouwen naar de toekomst.

Dorine Dukel – Directeur ByDorine

cijfer: 8,5

"Ik volg mijn eigen pad!"

“Na jaren in loondienst te hebben gewerkt en uurtje factuurtje interim klussen te hebben gedaan, heb ik vorig jaar gekozen voor het ondernemerschap. Ik wilde hoog inzetten en wist dat ik deze stap niet alleen kon en wilde doen. Dit was de reden dat ik ben ingestapt in het jaarprogramma high end ondernemen. Het programma zit strak en goed in elkaar. Het heeft mij op gestructureerde wijze geholpen focus en richting te geven aan mijn plannen en deze te vertalen naar een passend businessmodel. Meriam daagt je als business coach uit het beste uit jezelf te halen, wat soms confronterend is, maar ook zo nodig om stappen te nemen en drempels te overwinnen. Ik heb veel geleerd over mijzelf en over het ondernemerschap. Het werken aan mijn persoonlijk leiderschap heeft voor mij nieuwe deuren geopend. Vooral het inzicht dat ik ook nu al succesvol ben en dit de komende jaren uit ga bouwen heeft mij het zelfvertrouwen gegeven dat het goed is en alleen maar leuker wordt de komende jaren. Ik ben van ver gekomen maar heb voor mijzelf durven kiezen. Ik volg mijn eigen pad en heb nu een fantastische basis staan waar vanuit ik verder kan bouwen.”

Gijs Bakker - Directeur Quintessens

cijfer: 8

"Ik heb een ijzersterk verhaal - grote bedrijven zeggen nu ook "JA" "

Al jaren wilde ik vanuit loondienst ondernemer worden. Het ondernemen zit in mij, maar hoe ga ik dit leren?” Ik voelde aan alles dat ik dit alleen niet ging redden en daarom gezocht naar een business coach die mij hierbij kon helpen. Ik had direct een goed gevoel dat Meriam de persoon was die mij hierin de juiste stappen kon laten zetten. De investering was een spannende omdat wij net een kleine hadden gekregen en het spaargeld wat ik had, was ook alles wat ik had op dat moment. Toch voelde ik voor 110%, dat ik dit moest doen omdat Ik anders deze stap niet zou gaan maken. Ik ben gesprongen.

Ai in de eerste sessie met Meriam ontstond er een helder perspectief waarop ik kon gaan bouwen. De tweewekelijkse calls maakte dat ik vanuit focus en structuur stap voor stap mijn bedrijf kon opbouwen. Het levelen en meedenken van en met andere ondernemers was heel waardevol. Naast de strategische vaardigheden die ik geleerd heb ben ik vooral gegroeid in het pakken van mijn persoonlijk leiderschap.

Ik heb van nul af aan alles opgebouwd maar mijn programma staat als een huis. Ik heb een ijzersterk verhaal waar Ik helemaal achter sta en dit betaald zich nu uit. Naast individuele high end trajecten zeggen nu ook grote toonaangevende bedrijven “JA” tegen mijn programma’s. Ik had vorig jaar nooit bedacht dat ik programma’s van meer dan 10.000 euro zou verkopen. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit zich de komende jaren zo door ontwikkeld. Over 5 jaar ben ik niet meer te stoppen!

Frank rigter - eigenaar voor elkaar gebokst

cijfer: 8.5

Klanten beoordelen hun high end transformatie met een 8,7

"Doorgegroeid naar senior niveau - Dit bedrijf gaat een grote speler worden op de markt!"

Mijn wens was om binnen de energiesector door te groeien van middenmanagement naar senior niveau. Ik wist dat een switch in aanpak hiervoor nodig was en ik was zoekende naar een passende werkvorm. Ik heb getwijfeld om in te stappen in het jaarprogramma. Het schuurde, ik voelde vooral weerstand en belemmeringen bij mijzelf. “paste dit bij mij?” Werden zaken niet heel platgeslagen?” Maar juist het feit dat het schuurde heeft gemaakt dat ik ben ingestapt. Hier valt voor mij iets te leren! Tijdens het proces heb ik tijd nodig gehad om mijn product te ontwikkelen. Vooral mijn eigen groeiproces, dat ik en mijn product er mogen zijn, maar ook het vertalen van kennis en inzichten naar de praktijk had tijd nodig.


Nu 1 jaar later staat mijn bedrijf! De vorm klopt helemaal met hoe ik zaken wil doen. Ik ben doorgegroeid naar senior niveau en zit op strategisch niveau aan tafel. Het bedrijf loopt groeit door. Inmiddels zijn wij met 5 mensen en ontvangen we grote opdrachten van grote bedrijven. Ik heb er alle vertrouwen dat het alleen een kwestie van tijd is dat wij een grote speler worden in de markt.

Ramon Huls – Directeur 1406

cijfer: 8

Klanten beoordelen hun high end transformatie met een 8,7

"Mijn leven ziet er nu heel anders uit."

Als startende ondernemer dacht ik al best wat te weten, maar niets bleek minder waar.  Ik ben ingestapt in het jaarprogramma omdat ik van gedeeltelijke loondienst naast mijn bedrijf, helemaal van mijn bedrijf wilde leven zonder dat ik mijzelf over de kop zou werken.

Het was mijn eerste echte grote investering en ik moest het ook echt terug gaan verdienen, aangezien ik het niet had liggen. Ik heb de toch keuze gemaakt omdat ik het vertrouwen had dat ik het terug ging verdienen. Het jaarprogramma ging niet zonder slag of stoot. Naast successen zijn er genoeg moeilijke momenten geweest waarin ik werd getest op mijn leiderschap en doorzettingsvermogen. Op die momenten heb ik doorgezet, moedige keuzes gemaakt en stap voor stap mijn doelen behaald. Ik ben gegroeid als ondernemer. Ik durf nu te vragen wat ik waard ben en ben overtuigd van de waarde en kwaliteiten van mijn diensten. Mede door het netwerk van Meriam heb ik mijn droomleven kunnen realiseren. Mijn bedrijf aan huis, met mijn eigen paarden. Ik werk onder mijn eigen voorwaarden en bepaal mijn eigen werktijden. Alles is er om een hoog kwalitatieve training en coaching neer te zetten. Ik had het twee jaar geleden nooit kunnen bedenken dat ik dit zou realiseren. Ik had het wel gedroomd en gevisualiseerd. Ik ben er van overtuigd dat wanneer je vasthoudt aan je dromen je het ook waar kunt maken. En dat het soms dichterbij is dan je denkt…

Ook merk ik doordat ik eerder een grote investering heb gedaan dat ik nu makkelijker durf te investeren in mijnzelf en mijn bedrijf omdat ik het vertrouwen en de ervaring heb dat ik het weer terug verdien. Mijn doel is behaald!

Sabine Delmee – Directeur Coaching & Therapie met paarden

cijfer: 8

"Ik ben blij dat ik gekozen heb voor een business coach die mij niet alleen adviseert maar stap voor stap heeft geholpen dit echt te realiseren. "

Ik wilde af van uurtje factuurtje en een aanbod onder mijn eigen voorwaarden ontwikkelen, maar miste de kennis en handvatten hoe dit aan te pakken. Ik wist dat het nodig was om mijn groeiproces hiervoor zowel zakelijk als persoonlijk aan te gaan en zocht naar een coach die dit beide kon begeleiden. Het jaarprogramma bood mij veel structuur, focus en houvast. Het was voor mij een stok achter de deur om het te gaan doen!

Ondanks dat ik reeds 10 jaar ondernemer ben kwam ik ook nu weer drempels tegen die ik moest overwinnen. Ik heb hierdoor niet alleen veel voor mijzelf geleerd, maar ook voor mijn klanten. Ik heb veel meer aandacht gekregen voor het groeiproces van klanten. De waarde van Meriam haar programma zit hem niet alleen in de nieuwe kennis, handvatten en haar pragmatische begeleiding, maar ook in het ontmoeten van anders ambitieuze ondernemers binnen haar netwerk. Doordat ik met Meriam en andere ondernemers regelmatig zeer regelmatig in contact sta, heb ik niet alleen snel stappen kunnen nemen, maar ook zeer waardevolle contacten kunnen toevoegen aan mijn eigen netwerk. Nu 1 jaar later staat mijn product als een huis, is mijn marketing funnel ingericht, heb ik de online marketing strategieën in kunnen bedden en heb ik mijn high end aanbod bij klanten kunnen toetsen zodat ik het bewijs heb dat het werkt. Ik voel mij zelfverzekerd en durf echt voor mijzelf en mijn bedrijf te staan. Alles is klaar om dit de komende jaren zelf verder succesvol door te ontwikkelen.

Bianca Cuperus – Directeur Buro Bic

cijfer: 8,8

boek actie

HET BOEK OVER HIGH END ONDERNEMEN

Ontdek in dit boek “De kunst van High End ondernemen” de 7 essentiële stappen van mijn bewezen High end Groeistrategie.