HIGH END ONDERNEMEN

EEN UP-LEVEL BUSINESSMODEL VOOR ONDERNEMERS MET GROTE DROMEN

EEN PERSOONLIJK STRATEGIEGESPREK MET MERIAM

HOE HOOG STEL JIJ JE ONDERNEMERSDOELEN EN WANNEER WIL JE ZE BEREIKEN?

Wil je nu verandering of stel jij dit uit voor later? Als je op zeer korte termijn met je bedrijf in een stroomversnelling wil komen en een echte doorbraak wil realiseren naar je ideale leven wordt het tijd om een grote stap te maken. Niet met één stap vooruit, maar direct met velen. Grootse impact maken en daadwerkelijk afrekenen met uurtje factuurtje, overvolle werkdagen en meer werkuren in een week dan je eigenlijk zou willen.

Als ondernemer start je ooit met een ideaal. Een drijfveer om anderen te helpen met wat jij kunt bieden. De meesten van ons starten vanaf nul, zonder klanten, zonder overtuigende ondernemersskills. Er moet geld binnenkomen. Ambitie is torenhoog en dus 'heel hard werken' en 'weinig vrije tijd' horen erbij. Toch!? Die plakkers kleven aan ondernemen worden bijna de definitie van ondernemen. Onterecht!

High end ondernemen is een keuze! Een bewuste keuze om echt vanuit vrijheid en autonomie te ondernemen waarbij kwaliteit van je aanbod en efficiënt werken voor jou gaan werken. Geschikt voor ondernemers met sky high ambitie die alles uit zichzelf en hun bedrijf willen halen om aan de top van hun markt te ondernemen.

WAAROM HIGH END ONDERNEMEN?

Door high end te ondernemen creëer je een winnaars situatie in je onderneming voor je klanten en voor jezelf. Je maakt de stap om je volledige expertise in te zetten en beschikbaar te stellen voor elke klant die je hebt. Onder jouw voorwaarden en begeleiding op niveau.

High end ondernemen maakt het mogelijk om:
Een inkomensdoorbraak te creëren in de helft van de werkuren.
Marktleider te worden in jouw vakgebied!
Alleen te werken met de allerbeste en leukste klanten onder jouw voorwaarden.
Je klanten op de allerbeste manier te helpen, op jouw manier.

DOOR DE 100.000 EURO PER JAAR HEEN BREKEN OF DOORGROEIEN NAAR 1 MILJOEN

Misschien doe je dat al en wil je dit verdubbelen. Belangrijker is de vraag: Welke stappen moet je daarvoor zetten? Lukt het jou om met je grote ambitie je ideeën en dromen te realiseren of voel je dat er meer inzit dan dat er nu uitkomt?

Alles eruit halen wat er in zit.

Het jaarprogramma HIGH END ondernemen helpt je bij die stappen. Samen gaan we een jaar gestructureerd aan de slag om gefocust en stap voor stap jouw ideeën en dromen te realiseren. Niet op papier, of in strategie maar echt doeltreffend neerzetten. Je ontwikkelt jouw unieke HIGH END concept en leert deze succesvol en winstgevend in de markt te zetten.

We gaan samen aan de slag. Ik begeleid je een heel jaar lang. Samen zetten we jouw high end onderneming op. Een jaar klinkt lang. In werkelijkheid is een jaar niets vergeleken met de stappen die je maakt in je business. Dit jaar biedt je de mogelijkheid om grote stappen te nemen met je bedrijf in plaat van kleine stappen. Next level ondernemen.

In 1 jaar tijd heb ik een stevig fundament neergezet waarin alles past!

“De stap naar mijn eigen bedrijf, vanuit loondienst, was een spannende. Ik wilde werken vanuit mijn eigen visie en onder mijn eigen voorwaarden. Daarbij wilde ik niet eerst rommelen in de marge maar direct goed van start gaan. Ik had kennis en tools nodig t.a.v. marketing en sales want ondernemen was nieuw voor mij, ik had dit nooit geleerd. Na korte twijfel over de financiële investering besloot ik erop te vertrouwen dat de investering in het jaarprogramma high end ondernemen zichzelf snel zou terugbetalen. En dat deed het.

Nu 1 jaar later heb ik stevig fundament en goedlopend bedrijf. Het vinden van een passend verdienmodel was een groeiproces van vallen en opstaan, maar ik ben heel blij en trots op wat er nu staat. Deze stevige basis geeft mij het vertrouwen dat ik mijn bedrijf met veel succes verder uit ga bouwen.” - Esther van der Leek - Directeur Pedagogisch hart


MERIAM SLIJKERMAN, MEER OVER MIJ

Als je mij leert kennen zul je merken dat ik een no-nonsens business coach ben. Geen excuus, niet blijven dubben maar doen. In 3 jaar tijd heb ik inmiddels een heleboel ondernemers geholpen een succesvol HIGH END bedrijf in de markt te zetten.

Ik ben gecertificeerd HIGH END business coach, Sales coach & Innovatietrainer en blijf me onafgebroken bijscholen in expertise. Ik vind het prettig om zelf te blijven groeien in mijn vak en dat direct door te kunnen geven aan jou als klant. WIN-WIN. Ik kan het ook, daar ik de ruimte heb binnen mijn eigen high end onderneming. Ook voor jou is dit weggelegd. Waarschijnlijk begin je nu de opwaartse spiraal te zien wat high end ondernemen voor jouw en jouw bedrijf kan betekenen.

Mijn klanten zijn divers, van eenpitters tot grote bedrijven die wereldwijd opereren. Groeien gaat in stappen, ongeacht de omvang. Doorgaand verdubbelen brengt je de wereld.

Jarenlang ben ik (project)manager en adviseur geweest in eerdere functies. Het helpt me om adequaat te adviseren en een sterke focus aan te brengen om snel resultaat te halen.
In nog geen 2 jaar tijd bouwde ik mijn eigen bedrijf uit tot een succesvol high end bedrijf. Hoe ik dit deed is hetgeen wat ik jou leer zodat je het kunt toepassen in jouw bedrijf. En keer op keer kunt herhalen.

Alle stappen van het proces heb ik zelf doorlopen. Ik weet precies waar je als ondernemer vast kan lopen en hoe je dat om kan zetten in creatieve oplossingen met winstgevende groeikansen. Wil jij ook weten waar je groeikansen liggen? Je kunt vrijblijvend een persoonlijk groeigesprek met mij plannen in mijn agenda. Are you ready for high end business?

EEN PERSOONLIJK STRATEGIEGESPREK AANVRAGEN


IN 6 TV UITZENDINGEN VERTEL IK JE MEER OVER HIGH END ONDERNEMEN

Wil je zelf high end gaan ondernemen en wil je weten welke eerste stap je kunt zetten?

VRAAG EEN PERSOONLIJK STRATEGIEGESPREK AAN

MERIAM IN GESPREK MET LAURA BABELIOWSKY

Van 60 tot 70 uur werk per week naar 24 uur per week. Zonder in te leveren op inkomen. Sterker nog, met meer kwaliteit! Wat betekent high end ondernemen nou echt in het dagelijks leven? Hoe ziet je leven er dan uit? Wanneer neem je de stap voor high end ondernemen?

Kinderpraktijk EIgenwijs

Eigen regie, grote opdrachten en veel meer omzet!

“Ik heb de regie in eigen hand en regel grote eigen opdrachten voor mijn eigen bedrijf! Meriam geeft mij vernieuwende inzichten en stimuleert mij drempels te nemen die ik lastig vind. Ik herken mijn juiste klant eerder! Hierdoor heb ik betere opdrachten en veel meer omzet!” - Brenda Hoff – Brenda Kookt

ARE YOU READY FOR HIGH END BUSINESS?

Kies jij ervoor om het anders aan te pakken? Ben jij een ondernemer met ambitie en wil jij slim werken in plaats van hard werken?

Wil je inzicht in valkuilen?
Wil je over drempels heen?
Wil je sneller resultaat boeken?
Wil je de transformatie bereiken die jij voor ogen hebt met jouw bedrijf?
Wil je inzicht en uitvoering geven aan winstgevende groeikansen?
Wil je een sparringsmaat op niveau?

Den ben jij klaar voor verandering naar high end ondernemen!

Kinderpraktijk EIgenwijs

Mijn kwaliteit van leven is met 90% toegenomen!

“ Instappen in het jaarprogramma heeft mijn leven veranderd. Mijn 60 urige werkweek heeft plaats- gemaakt voor een 16 urige werkweek waar ik mijn eigen klanten uitzoek en mijn eigen werktijden bepaal. De rust die ik heb terugkregen is onbetaal- baar. Geldzorgen heb ik niet aangezien ik een heel goed inkomen heb met hetgeen ik het allerliefste doe. Ik ervaar de vrijheid om de keuzes te maken die ik wil voor mijn leven en mijn bedrijf. Ik heb de regie en dat voelt fantastisch. Ik leid mijn ideale leven!” - Iris Tadic Fadjil – Centrum voor Kindertherapie

WAT HEB JE TE VERLIEZEN

Strikvraag! Als high end ondernemer kijk je altijd vooruit en stel je jezelf de vraag “waar valt nog meer winst te behalen?

Heb jij deze instelling en ben je daarvan overtuigd, dan ben jij een potentiele high end ondernemer die ik zoek om mee in gesprek te gaan. Maak ik je nieuwsgierig, neem mijn aanbod aan voor het gratis strategiegesprek hieronder. Ook voor jou is het weggelegd. Ik maak graag ruimte voor je in mijn agenda. Neem mijn aanbod aan om vrijblijvend in gesprek te gaan en te ontdekken hoe jij efficiënter kan werken en meer kan verdienen in minder tijd.