Klanten beoordelen het jaarprogramma met een gemiddelde scoren van: 8,7

JAARPROGRAMMA HIGH END ONDERNEMEN

Speciaal voor ambitieuze ondernemers die door de 100.000 euro heen willen breken en/of door willen groeien naar 1 miljoen, zonder hard te werken!

Alles uit jezelf en je bedrijf halen!

Alles is aanwezig en het is tijd dat je gaat manifesteren! Jouw ideeën moeten werkelijkheid worden. Je hebt genoeg gedacht. Je wilt actie en recht op je doel af om jouw doorbraak dit jaar nog realiseren. Jij hebt een winnaarsmentaliteit en laat niets je in de weg staan jouw doelen te realiseren.
STOP MET DENKEN – GA DOEN!

Stap voor stap naar resultaat

In 1 jaar tijd bouw jij je eigen High End bedrijf!

Precies zoals jij het wilt onder je eigen voorwaarden en 100% jij. Ik geloof namelijk niet in standaard blauwdrukken. Authenticiteit is key. Als jij het niet voelt, kunnen klanten het niet kopen.

Alle inhoudelijke kennis is aanwezig, daar heb je mij niet voor nodig. Dit jaar leer ik je de strategische vaardigheden om deze inhoudelijke kennis te vertalen naar een succesvol bedrijf wat jouw ideale leven dient. Stap voor stap bouwen wij jouw high end groeistrategie.

de vier stappen naar een succesvolle high end business

01

Bouw je High End Fundering

Creëer een high end aanbod voor jouw ideale high end klant.

02

Creëer high end leads

Werk toe naar gekwalificeerde leads (70% op weg naar hun doen.)

03

Leer verkopen op het hoogste niveau

Ontdek welke strategie ervoor zorgt dat klanten moeiteloos “JA” zeggen tegen hoge prijzen.

04

Breng jezelf naar High End Niveau

Doorbreek blokkades die je in de weg staan om door te groeien. Wees een leerling.
High End ondernemen kun je leren!

High End Programma’s

Mijn High End programma’s zijn ontwikkeld voor ambitieuze ondernemers die bereid zijn om door te pakken. Je ontvangt cruciale High End kennis nodig om de transitie van je bedrijf te realiseren, maar de waarde zit hem in het implementeren van deze kennis naar de praktijk (hoe gaat het er nu concreet uitzien?)

De combinatie van training, coaching en advies maakt dat je de High End kennis eigen maakt er vertaalt naar jouw eigen High End bedrijf. De focus ligt op ACTIE en DOEN!

Jouw groeiproces centraal

Mijn High End programma’s zijn ontwikkeld voor ambitieuze ondernemers die bereid zijn om door te pakken. Je ontvangt cruciale High End kennis nodig om de transitie van je bedrijf te realiseren, maar de waarde zit hem in het implementeren van deze kennis naar de praktijk (hoe gaat het er nu concreet uitzien?)

De combinatie van training, coaching en advies maakt dat je de High End kennis eigen maakt er vertaalt naar jouw eigen High End bedrijf. De focus ligt op ACTIE en DOEN! Jouw individueel groeiproces staat centraal, wat betekent dat jij zo snel kunt gaan als je zelf wilt.

Daarnaast kun je sparren en levelen met een fantastisch netwerk van high level ondernemers. Zij snappen jouw ambitie, maar (her)kennen ook jouw spanning en onzekerheden. Van grote meerwaarde!

alleen voor Klanten met een hoog ambitieniveau

NIET VOOR IEDEREEN!

Dit is niet voor iedereen! Ik werk met klanten die al verder zijn in hun denken en doen t.a.v. High End Ondernemen. Klanten met een hoog ambitieniveau en die bereid zijn door te zetten om hun doelen te bereiken.

Ben jij zo’n klant?

Tijdens een 1-op-1 strategiegesprek (vrijblijvend) ontdek je in 30 minuten welke groeikansen er liggen voor jou en jouw bedrijf.

Dan kunnen onderstaande High End Programma’s interessant zijn voor jou.

de jaarprogramma's

Wil jij meer weten over welk programma evt. passend is voor jou en welke groeikansen er liggen voor jou en jouw bedrijf? Laten we sparren en kijken of er een match is!

JAARPROGRAMMA HIGH END ONDERNEMEN

Speciaal voor ondernemers die door de 100.000 euro heen willen breken en /of door willen groeien naar 250.000 euro per jaar
Bouw in 1 jaar tijd je bedrijf om naar een high end bedrijf waarin je high end aanbod, marketing, branding en sales congruent en consistent met elkaar verbonden zijn en matchen.

VIP PROGRAMMA

Speciaal voor ondernemers die door willen groeien naar 1 miljoen of meer!
Werk Exclusief met Meriam en versnel je High End groei door 1 op 1 VIP-coaching en directe feedback op teksten/content etc. Je persoonlijke sparringmaat op High End niveau.

Het high end jaarprogramma is voor jou als jij:

deze ondernemers gingen je voor

honderden ondernemers geholpen om hun bedrijf op hoog niveau in te richten

OVER MERIAM

Meriam is een inspirerende no-nonsens high end business coach die al vele ondernemers heeft geholpen een succesvol high end bedrijf in de markt te zetten. Zij is gecertificeerd high end Business- Sales Coach & Innovatietrainer en heeft gewerkt met zowel grote bedrijven als particulieren.

Haar achtergrond als project- interim manager en consultant helpt haar om deelnemers gericht en adequaat te adviseren maar ook om focus aan te brengen en snel resultaten te boeken.

Binnen 1 jaar tijd heeft Meriam haar eigen bedrijf uitgebouwd tot een zeer succesvol high end bedrijf. Zij weet als ervaringsdeskundige feilloos de wegen te bewandelen om aan de top van de markt te komen.