Klanten beoordelen hun high end transformatie met een 8,7

HIGH END ONDERNEMEN

High End ondernemen is een keuze

Er zijn verschillende manieren om te ondernemen maar high end ondernemen is echt een specifieke keuze. Kies je voor high end ondernemen, dan kies je ervoor om:

 “Je kunt 1000 mensen helpen voor 100 euro, maar ook 10 klanten voor 10.000 euro. Je verdient allebei een ton!”

Wil jij weten welke gerichte high end groeikansen er liggen voor jou en jouw bedrijf?  Vraag dan een persoonlijk strategiegesprek aan (telefonisch, 30 min) en ontdek welke gerichte stappen je vandaag al kan maken.

deelnemers van het jaarprogramma beoordelen het programma met een gemiddelde van 8,7.

win-win

Waarom is high end ondernemen zo interessant?

Omdat er een directe win-win ligt zowel voor jou als jouw klant. Niet alleen jij hebt de kans om veel resultaat te behalen in minimale tijd, maar ook jouw klant.

Je helpt klanten niet van A naar B (klein stapje) maar van A naar F waardoor je van veel grotere betekenis kunt zijn voor jouw klant en de resultaten verveelvoudigen.

Verkoop je oplossing – niet jouw tijd!

High End ondernemen gaat niet over hard werken of uren rekenen. Dit is een valkuil waar veel ondernemers intrappen als zij starten met high end ondernemen. Bij high end ondernemen staat de waarde die je biedt centraal en niet jouw tijd. Je verkoopt de oplossing, niet jouw tijd.

Het gaat over de juiste dingen doen. Focus op kwaliteit. Dit vraagt om een up-level verdienmodel waarin jij jouw high end aanbod hierop inricht.

Het gaat niet om jouw tijd, maar om jouw genialiteit!

High end Ondernemen biedt heel veel kansen.

High end ondernemen is life-changing

Je zult niet de eerste ondernemer zijn wiens leven er compleet anders uitziet na 1 jaar. Want na zoveel jaar ervaring weet ik 1ding zeker…Als jij je groeiproces aangaat, ga je groots groeien!

High end Ondernemen biedt heel veel kansen. Zo kun je o.a.:

Keuzevrijheid en autonomie!
Jouw bedrijf ten dienste van jouw ideale leven, niet andersom!

Wil jij weten welke kansen er liggen voor jou en je bedrijf om door te groeien naar the next level. Ontdek het in een vrijblijvend persoonlijk strategiegesprek.

In 4 stappen recht op je doel af.

Mijn visie is dat je een high end groeistrategie nodig hebt waarin je focus aanbrengt en de stappen binnen deze groeistrategie aan elkaar matcht en verbindt. Ik zal uitleggen wat ik hiermee bedoel. Heel veel ondernemers hebben een ideale klant, hebben een aanbod, doen aan marketing en sales. Maar deze onderdelen zijn niet goed op elkaar afgestemd. Mijn visie is dat je alleen kunt floreren op hoog niveau als je deze onderdelen (puzzelstukjes) aan elkaar verbindt.

Het moet matchen! Als jij de insteekt op de verkeerde klant met het verkeerde aanbod, kun je in marketing niet de juiste klanten aantrekken en wordt verkopen tegen hoge prijzen lastig. Zorgt dat het matcht en klopt.

stap 1

Bepaal je ideale high end klant. Kies voor klanten die reeds 70% op weg zijn naar hun doel en ontwikkel voor deze klant in deze fase van zijn haar ontwikkeling een high end aanbod. (stem dit op elkaar af)

stap 2

Stem je marketing (strategieën en content) af op je high end klant en positioneer je als expert/specialist in de markt (bouw je merk).

stap 3

Verkoop je high end aanbod tegen hoge prijzen aan de beste klanten.

stap 4

Breng jezelf en je bedrijf naar hoog niveau. Overwin persoonlijke- en zakelijke drempels die je in de weg staan om door te groeien. (Focus op mindset en leiderschap)

Ik heb gekozen het te gaan leren!

High end ondernemen kun je leren!

Ruim 5 jaar geleden stond ik zelf op dit punt. Ik was een slimme vrouw met een missie. Ik had inhoudelijk goud in handen maar ik miste de strategische zakelijke kennis en tools om er een succesvol bedrijf van de maken.

Ik heb gekozen het te gaan leren!
Ik had het gewoon nooit geleerd, net als de meeste ondernemers die ik spreek.

“Alles is aanwezig en toch lukt het niet!”

Dat is de grootste frustratie van veelal ervaren ondernemers die ik spreek. Zij weten welke groeistappen zij willen maken, hebben grootse ideeën maar het lukt hen niet om deze ideeën te realiseren. Zij zijn op zoek naar een weg, een route die hen leidt naar een doorbraak hierin.

Loop jij al jaren met grootste ideeën rond en wil jij weten wat je gericht gaat helpen om jouw ideeën te realiseren? Plan dan nu jouw vrijblijvend persoonlijk strategiegesprek. 

Wat andere deelnemers zeggen:

gecertificeerd High End Business, Sales Coach & Innovatie Trainer

over meriam

Meriam is de specialist op het gebied van high end ondernemen. Als gecertificeerd High End Business, Sales Coach & Innovatie Trainer heeft zij reeds honderden ondernemers geholpen een doorbraak te creëren naar the next level!

Betrouwbaar, daadkrachtig, betrokken en resultaatgericht: dat is Meriam Slijkerman. De no-nonsense high end business coach met een hands-on mentaliteit, gaat recht op haar doel af en denkt altijd groots. ‘Afwachten’ staat niet in haar vocabulaire.

In 1 jaar tijd heeft zij enige jaren geleden haar eigen bedrijf uitgebouwd tot een succesvol high end bedrijf. Als ervaringsdeskundige weet zij feilloos de wegen te bewandelen om aan de top van de markt te komen.

Haar motto: “Als jij durft te kiezen voor het leven dat je ECHT wilt, ben je als ondernemer het meest succesvol!”

Een ding weet zij zeker…
High End ondernemen kun je leren!

Maak kennis met Meriam en ontdek hoe jij dit jaar door kunt pakken. Boek jouw strategiegesprek en ontdek welke stappen jij nodig hebt om recht op je doel af te gaan.