HIGH END
SALES CLOSER!

NIEUWE OPLEIDING

Creëer je eigen High End Sales bedrijf


VERKOPEN VOOR ANDERE BEDRIJVEN OP HOOG NIVEAU - TEGEN HOGE PRIJZEN!

Verkoop jij goed maar is de grens van jouw groei bereikt?
Ben jij klaar om te werken voor een baas en wil jij verkopen vanuit je eigen bedrijf?
Kosten sales gesprekken je (te)veel tijd en levert het te weinig op?
Heb jij een visie op sales en wil je werken onder jouw eigen voorwaarden?
Zoek jij naar een vorm waarin je veel meer kunt verdienen in minder tijd?
Sluit het huidige niveau klanten niet aan bij jouw ambitieniveau?

Jij hebt ruime werkervaring in sales en werkt voor een bedrijf/organisatie. Je behaalt je targets, ontvangt salaris en op een paar procent na is de grens van je groei bereikt. Klanten blijven op hetzelfde niveau, je kunt verkoopgesprekken praktisch dromen. Jij hebt de visie om de sales binnen jouw bedrijf/organisatie te upgraden naar een hoger niveau, maar mist de vaardigheden om dit te realiseren. Of….

Jij wordt ingehuurd als zelfstandig verkoper voor bedrijven om hun sales te upgraden. Jouw ambities zijn sky high! Jij wilt sales uitvoeren op hoog niveau zodat je veel meer verdient in minder tijd en werkt onder jouw eigen voorwaarden. Je bent op zoek naar een vorm om dit naar een hoog niveau te tillen.

High End Sales Closer opleiding [nieuw]

Verkopen op hoog niveau voor andere bedrijven vraagt om een speciale methode. Een high end strategie waardoor jij een zeer succesvol (eigen) bedrijf kunt hebben door heel goed te verkopen voor andere bedrijven.

Waarom verkopen op hoog niveau?
Zowel jij als het bedrijf waarvoor je verkoopt, verdienen veel meer in minder tijd.
Je kunt een inkomensdoorbraak creëren in minimale tijd.
High end klanten investeren sneller en zijn het leukste om mee te werken.
Je werkt onder jouw eigen voorwaarden vanuit jouw visie.
Je wordt opnieuw uitgedaagd in jouw ondernemerschap!

Nieuwe opleiding: High End Sales Closer

in 1 jaar tijd leer je wat nodig is op hoog niveau voor andere bedrijven te verkopen (via de high end sales methode), inclusief wat nodig is qua marketing zodat jij en klanten de beste conversie halen. Tevens is er aandacht voor het opzetten van je eigen bedrijf, slimme verdienmodellen en leiderschap.

Voor wie?

ZZP-ers in sales die op een hoger niveau diensten willen verkopen, zodat zij meer verdienden in minder tijd.

Sales mensen in dienst bij een bedrijf /organisatie die hun eigen bedrijf willen opzetten en willen werken onder hun eigen voorwaarden.

Ambitieuze ondernemers die hier grote kansen zien om van hun passie hun werk te maken en hun eigen bedrijf hierin willen opzetten.
Heb je interesse en voel jij aan alles dat hier grote kansen liggen voor jou om door te groeien en jouw ideale leven te leiden. Neem dan contact met mij op…

Vul kort onderstaande vragen in dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op en plannen we een kort gesprek om nader kennis te maken en jouw groeiwensen te bespreken.

Interesse in de opleiding Sales CloserWERKZAAM ALS:

zzp-er in salesVerkoper in dienst binnen bedrijf/organisatieNiet werkzaam in sales momenteelAnders
De markt heeft jouw nodig!

Er is veel vraag naar hele goede sales mensen op hoog niveau. Een van de onderdelen van ondernemen op hoog niveau is het bouwen van een team van specialisten om je heen. Ook ten aanzien van sales. Hier liggen heel veel kansen voor goed geschoolde verkopers om van grote betekenis te kunnen zijn voor bedrijven en voor jezelf jouw ideale leven te creëren.

Meer over Meriam

Meriam Slijkerman is een succesvolle High End Business Coach. Zij is expert op het gebied van veel meer verdienen in minder tijd ten aanzien van High End Ondernemen en Sales! Meriam is certificeert high end sales coach en business coach. Zij heeft jarenlange ervaring als trainer op het gebied van sales, (bedrijfs-)innovatie, conceptontwikkeling, management, communicatie, persoonlijke effectiviteit.
Call Now Button