HIGH END
SALES CLOSER!

NIEUWE OPLEIDING

Creëer je eigen High End Sales bedrijf


VERKOPEN VOOR ANDERE BEDRIJVEN OP HOOG NIVEAU - TEGEN HOGE PRIJZEN!

Verkopen vanuit je eigen bedrijf, werken onder jouw voorwaarden.
Werken met effectieve leads en hoge conversie.
Een inkomensdoorbraak creëren in minimale tijd
Werken met de allerbeste en klanten en opdrachtgevers voor de beste resultaten.

Hard werken versus slim werken!

Heel veel gesprekken, heel veel koude leads, het kost heel veel tijd zowel voor jou als opdrachtgevers. Continu bezig met het werven van nieuwe leads. Klanten die veel tijd vragen en moeilijk tot koop overgaan. Hard werken voor minimale marge….

Het kan anders…
Next level sales. Doorgroeien naar hoog niveau. Van grote betekenis zijn voor high end opdrachtgevers, een heel goed inkomen, goede kwalitatieve opdrachten. Slim werken met effectieve leads en hoge conversie. Werken vanuit rust en kwaliteit vanuit vrijheid en autonomie.

Gat in de markt!

Heb jij interesse om je eigen High end Sales bedrijf te starten en high end sales te closen voor opdrachtgevers op hoog niveau?

Er liggen heel veel kansen voor ondernemers om in dit gat in de markt te springen. High end opdrachtgevers lukt het lastig de juiste sales mensen te vinden om high end sales taken uit te besteden. Waarom? Ondanks evt. sales ervaring zijn ondernemers niet geschoold in de high end sales strategie welke nodig is voor optimaal resultaat.

Misschien werk je nu in de sales of ben je consultant, coach en wil je de overstap maken naar sales. Of werk je binnen een bedrijf en wil je de sales binnen jouw eigen bedrijf optimaliseren.

Heeft het je interesse en ben je nieuwsgierig en welke kansen hier specifiek liggen voor jouw bedrijf en jouw leven? Ga dan persoonlijk met mij in gesprek.

JA IK WIL GRAAG PERSOONLIJK IN GESPREK

Voor wie?

ZZP-ers in sales die door willen groeien in sales op hoog niveau.

Sales werknemers bij bedrijven die willen werken onder hun eigen voorwaarden.

Ambitieuze ondernemers (bijv. coaches, consultants etc.) met affiniteit t.a.v. sales.

Bedrijven die hun sales intern willen optimaliseren

The sky is the limit! Op jouw high end sales bedrijf en leven!


De markt heeft jouw nodig!

Er is veel vraag naar hele goede sales mensen op hoog niveau. Een van de onderdelen van ondernemen op hoog niveau is het bouwen van een team van specialisten om je heen. Ook ten aanzien van sales. Hier liggen heel veel kansen voor goed geschoolde verkopers om van grote betekenis te kunnen zijn voor bedrijven en voor jezelf jouw ideale leven te creëren.

JA IK WIL GRAAG PERSOONLIJK IN GESPREK

Meer over Meriam

Meriam Slijkerman is een succesvolle High End Business Coach. Zij is expert op het gebied van veel meer verdienen in minder tijd ten aanzien van High End Ondernemen en Sales! Meriam is certificeert high end sales coach en business coach. Zij heeft jarenlange ervaring als trainer op het gebied van sales, (bedrijfs-)innovatie, conceptontwikkeling, management, communicatie, persoonlijke effectiviteit.
Call Now Button