Het geheim van hoge prijzen vragen
9 mei 2019

In 14 woorden goed betalende klanten binnenhalen!


Onmogelijk? Nee hoor. Het kan echt en ik ga je vertellen wat je kan doen om ervoor te zorgen dat ook jij dit kan bereiken.

Over welke klanten heb ik het precies? Niet over de mensen die jij nog nooit gesproken hebt, maar wel over de klanten die:

- Jij eerder een aanbod heb gedaan.
- Jij ontmoet en geïnspireerd hebt tijdens netwerkevents.
- Aanwezig waren bij jouw masterclass, webinar etc.
- Jouw weggever hebben gedownload.

Klanten die jij hebt laten liggen door hen niet meer te benaderen.


Wat mij meteen ertoe brengt om aandacht te hebben voor het feit dat een goede follow up een van de belangrijkste stappen is om te zorgen dat mensen klant worden en/of niet afhaken. Hier laten veel ondernemers honderdduizenden euro’s liggen per jaar.

Hoe werkt het?


Stap 1: Maak allereerst een lijst met potentiele klanten die je niet meer gesproken hebt.

Stap 2: Stuur hen de volgende 14 woorden mail: “Ben je nog steeds geïnteresseerd om … (resultaat) te bereiken? Laat het me even weten.”

Stap 3: Plan een (vervolg)gesprek met de mensen die hier positief op reageren.

Stap 4: Verkoop je dienst/product en haal de klant binnen.

Ik heb niet alleen zelf de ervaring dat het goed werkt maar voor mijn deelnemers en collega ondernemers werkt het goed. Er komt eigenlijk altijd iets uit wat tot een nieuwe klant, omzet en of andere nieuwe opening leidt.

En nee niet iedereen wordt klant maar dat hoeft ik jou niet uit te leggen toch?

Ik ben heel benieuwd hoe het voor jou werkt. Ik wil je vragen het eens toe te passen en te kijken waar het toe leidt. Baat het niet schaad het niet toch?

Veel succes!
Op jouw HIGH END bedrijf en leven!

Met vriendelijke groet,

Meriam Slijkerman
HIGH END Business Coach


Even checken: Heb jij je ook al aangemeld voor de facebook pagina Meriam Slijkerman Business Coach? Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en ontvang tips en video’s, maar omring jezelf vooral ook met andere ondernemers die dezelfde ambitie hebben als jij. Klik op deze link om je aan te melden.

Call Now Button