KICKSTART HIGH END ONDERNEMEN


22 september 20.00 uur
6 oktober 20.00 uur
SCHRIJF JE IN!

KICKSTART HIGH END ONDERNEMEN

Ga direct aan de slag met high end ondernemen en verdien dit kwartaal wat je vorig jaar in het hele jaar hebt omgezet zonder hard te hoeven werken.

Speciaal voor jou als kennisexpert die door het glazen plafond van 100.000 euro heen willen breken en of door willen groeien naar 1 miljoen.

“WERKEN MET DE BESTE KLANTEN TEGEN DE BESTE PRIJZEN
ONDER JE EIGEN VOORWAARDEN?”


MAAK JE HIGH END GROEIPLAN!


DOORGROEIEN MET JE BEDRIJF NAAR HOOG NIVEAU!

Jij bent Kennisexpert in je vak, je functioneert op hoog niveau, maar het ontbreekt je aan strategische vaardigheden om je bedrijf succesvol op hoog niveau in de markt te zetten.
Je blijft hangen op een bepaald niveau en dit frustreert je…

Jij stelt jezelf onderstaande vragen:

Hoe kan ik een slimmer verdienmodel inrichten waarmee ik mijn inkomen verveelvoudig en mijn uren minimaliseer?

Hoe kan ik werken onder mijn eigen voorwaarden met de beste klanten op hoog niveau die de waarde snappen van investeren en de beste resultaten halen?

Hoe vertaal ik mijn ideeën naar een high end aanbod wat ik voor 5000, 10.000, 25.000 of meer in de markt kan zetten?

Hoe kan ik mijn volle potentieel inzetten voor maximale impact en voldoening?

Jij hebt de grens van je uurtje factuurtje verdienmodel allang bereikt. Je werkt teveel uren, inkomsten blijven hangen rond de 100.000 euro en bent zoekende hoe je hierin een grote doorbraak realiseert. Het huidige (klant) niveau daagt je niet meer uit en je wilt hoger insteken in de markt. Jij wilt je eigen werktijden bepalen en werken met klanten die je zelf uitkiest.

Alles is aanwezig en jij voelt dat er nog veel meer inzit dan dat er nu uitkomt, maar mist de kennis en vaardigheden om dit daadwerkelijker te realiseren.

WAAR ONTBREEKT HET AAN?

Vijf jaar geleden stond ik precies op hetzelfde punt. Ik was succesvol als projectmanager, verdiende goed, maar het werkte daagde mij niet meer uit. Ik werkte 60 uur en had het gevoel dat ik voor bezig was op kwantiteit i.p.v. op kwaliteit. Ik wilde meer betekenis en impact hebben, meer resultaat en meer voldoening. Ik voelde aan alles, dat er nog veel meer in zat dan dat er nu uitkwam. Daarnaast was is zwanger van mijn 2e kindje en ik wilde niet meer 60 uur werken.

Ik had een uitdaging: “Hoe combineer je heel goed verdienen met veel vrije tijd, resultaat en impact?” Ik vond het in High end ondernemen.

Al snel werd het mij duidelijk dat ik kennis en vaardigheden miste om deze doorbraak te realiseren. Ik had nooit geleerd hoe je slimmer kon werken dan uurtje factuurtje. Laat staan hoe je marketing en sales op hoog niveau inricht. Ik deed maar wat waardoor het bleef rommelen in de marge. Ik wist dat als ik een succesvol bedrijf wilde onder mijn eigen voorwaarden had ik deze kennis nodig.

Ik ben mijn groeiproces aangegaan en in mijn eigen leerproces kwam ik erachter dat er heel veel ondernemers zijn die door willen groeien en aan alles voelen dat er meer inzit, maar net als ik toen niet weten hoe dit te realiseren. Zij hebben dit ook niet geleerd.

Na 1 jaar zag mijn bedrijf en leven er compleet anders uit. Dat had ik nooit kunnen durven dromen. Niet alleen had ik mijn inkomen verveelvoudigd maar vooral mijn werkuren meer dan gehalveerd. De rust en keuzevrijheid die dit met zich meebracht is onbetaalbaar.

Wat maakt dat sommige ondernemers tonnen verdienen
en maar 20 uur werken? Dat zij vol energie alles uit hun bedrijf halen
en werken met de allerbeste en leukste klanten tegen hoge prijzen?


“Het geheim”
Zij hebben geleerd welke stappen te nemen om dit te bereiken.


Doorgroeien met je bedrijf vraagt om een…
HIGH END GROEISTRATEGIE!


Vanuit al mijn kennis en ervaring ontwikkelde ik mijn eigen METHODE. Doorgroeien met je bedrijf vraagt om een groeistrategie! Een high end groeistrategie waarin alle puzzelstukjes stap voor stap opgebouwd en aan elkaar gelegd worden. Consistent, congruent en met een scherpe focus.

Inmiddels heb ik, met mijn methode, reeds honderden ondernemers geholpen om hun bedrijf op hoog niveau in te richten. En ook deze ondernemers lukt het om te gaan werken onder hun eigen voorwaarden, goed te verdienen en hun werkuren te minimaliseren….Ook in coronatijd.

Ik besef mij dat ik iets zeer waardevols in handen heb wat echt life-chainging kan zijn voor ondernemers. Dit was het voor mij, voor veel andere ondernemers en zo kan het ook voor jou zijn!

GA HIGH END ONDERNEMEN…

Jij kan nu voor eens en altijd afrekenen met uurtje factuurtje, hard werken en veel uren maken. Doorbreek die 100.000 euro en of groei door naar 1 miljoen. Stop met energie steken in low end klanten die veel tijd vragen, lage prijzen betalen kleine resultaten boeken.

Ga in je kracht staan en werk vanuit jouw visie onder je eigen voorwaarden.

KICKSTART HIGH END ONDERNEMEN

In een selecte groep van ambitieuze ondernemers maak jij in 75 minuten je eigen high end groeiplan. Je gaat actief aan de slag, ontvangt werkbladen vol high end kennis en tools direct toepasbaar voor de praktijk.

In deze masterclass leer en ontdek je o.a.:

Wat het geheim is van 20 uur werken en 500.000 euro verdienen met een simpel en overzichtelijk bedrijf.

Waarom werken met klanten die 70a á 80% op weg zijn naar hun doel de beste high end klanten zijn en wat nodig is om deze klanten aan je te binden.

Welke simpele high end marketing strategie ervoor zorgt dat je wekelijks, zonder moeite, perfect passende high end leads binnenhaalt.

Waarom klanten “JA“ zeggen, ook al vraag je 5x meer dan de concurrentie.

Ik kan direct stappen maken met het in de markt zetten van mijn bedrijf!

"Ik zoek een aanpak/strategie bij het opzetten van mijn bedrijf. Hoe kan ik dit zo lean, effectief en efficiënt mogelijk doen? Door gebrek aan ervaring in de commerciële markt vond ik het lastig richting te bepalen en keuzes te maken. Ik wil vooral starten met mijn bedrijf en zaken in de praktijk door ontwikkelen.

De vorm was prettig en fijn dat er gewerkt werd met een werkboek. Hierdoor werd er actief gewerkt en was er gelegenheid tot het stellen van vragen. Ik heb vertrouwen in de kennis en kunde van Meriam. Zij deelt kennis, geeft adequaat antwoord op vragen aan de hand van praktische voorbeelden.

Het heeft mij gerichte stappen opgeleverd die nodig zijn en die ik nu al uit kan werken om mijn bedrijf in de markt te gaan zetten. Ik zou deze masterclass aanraden voor mensen die zover zijn om echt met hun bedrijf en zichzelf aan de slag te gaan en bereid zijn hierin te investeren (in tijd, geld en energie). Met name omdat het gericht is op het doen en het aanzetten tot het maken van keuzes.”

Dennis Gorree


Ik geef de Masterclass een cijfer 8,5

NIET VOOR IEDEREEN!

De masterclass is voor ambitieuze ondernemers die gericht en serieus een doorbraak willen creëren voor zichzelf en hun bedrijf. Kwaliteit van werken staat binnen deze masterclass centraal. Om die reden werk ik met en selecte groep zodat we echt met elkaar in directe verbinding staan.

Deelname geschied op basis van selectie.

WAT KRIJG JE…?

75 minuten KICKSTART HIGH END ONDERNEMEN - actieve werksessie via zoom (t.w.v. 997 euro)
Maak je high end groeiplan en ontvang cruciale high end kennis, tips en tools. Een helder pad hoe jij doorbreekt naar jouw ideale high end bedrijf en leven.

Werkboek – Maak je high end groeiplan! (t.w.v. 197 euro)
Een digitaal werkboek vol oefeningen die je op scherp zetten om groots te denken en invulling te geven aan jouw high en groeiplan. Tevens ter naslag werk om op elk moment de juiste focus vast te houden.

High End Groei Template! (t.w.v. 97 euro)
Alles op 1 A-4 bij elkaar. Overzichtelijk, focus en actiegericht.

Naast belangrijke en interessante high end kennis, tips, tools, werkbladen en groei template ontvang je tevens onderstaande 2 extra bonussen.


2 EXTRA BONUSSEN

Boek “De kunst van high end ondernemen – verveelvoudig je inkomen, halveer je werkuren!” (in de winkel 25 euro – waarde onbetaalbaar)
Bouw in 7 stappen je eigen high end groeistrategie. Een boek boordevol kennis gekoppeld aan praktische oefeningen direct toepasbaar voor de praktijk.

1 op 1 call (30 minuten / telefonisch) (t.w.v. 497 euro)
Ontdek in een 1 op 1 gesprek welke high end groeikansen er specifiek voor jou liggen en wat je gaat helpen om jouw doelen sneller te bereiken.

ARE YOU READY?

Een fantastisch pakket om jouw bedrijf en leven in te richten onder je eigen voorwaarden.
Alles begint met een plan …. Een HIGH END GROEIPLAN!

Normaal deel ik deze strategieën alleen met mijn high end klanten die meer dan 5000 euro investeren…Jij kunt hier nu direct mee aan de slag.

Ik ga nu iets aanbieden, wat eigenlijk niet kan, omdat ik sta voor high end prijzen. Maar ik wil graag iets teruggeven aan die ondernemers die ook aan alles voelen dat er nog veel meer in zit dan dat er nu uitkomt en zoekende zijn naar een weg hoe dit te realiseren.

Dit aanbod is tijdelijk geldig.

KICKSTART HIGH END ONDERNEMEN


22 september 20.00 uur
6 oktober 20.00 uur
SCHRIJF JE IN!

START NU VOORDELIG

Dit complete pakket t.w.v. 1.997 euro kun jij nu
voordelig aanschaffen.


speciale actieprijs: 69 euro ex btw


MEER ERVARINGEN VAN DEELNEMERS:

“Het heeft mij echt aan het denken gezet hoe ik dit vorm kan geven!”

"Via linked in zag ik de uitnodiging voor de online masterclass. In deze ingewikkelde corona periode wil ik anders met mijn tijd en business omgaan. Minder werkuren, meer plezier en minstens evenveel omzet.

De masterclass ging via zoom. Veel info, een hoog energieniveau en (in sneltreinvaart) echt stappen doorlopen waarmee je verder kan komen. Het geeft direct inzicht hoe Meriam werkt. Het heeft mij echt aan het denken gezet hoe ik dit verder voor mijzelf kan vormgeven.

Wanneer je overweegt om echt aan de slag te gaan met high end ondernemen dan geeft deze masterclass je veel handvatten en een heldere impressie van de aanpak van Meriam.”

Muriel Spanhoff - Executive Teamcoach / organisatieadviseur / Senior Learning Consultant


Ik geef de Masterclass een cijfer 9

“De online masterclass in combinatie met boek (en werkboek) is de investering zeker waard.”

"Mijn aanleiding om deel te nemen aan de online masterclass was de theorie van High End ondernemen concreet te gaan toepassen op mijn huidige en toekomstige business. De doorbraak die ik wil maken is een stabiel maandelijks netto inkomen vanuit meerdere opdrachtgevers.

Ik heb de interactieve masterclass als zeer waardevol ervaren. De wijze waarop Meriam online alle deelnemers erbij betrok en ons allemaal kritisch liet nadenken over ons eigen bedrijf en businessmodel spreekt me erg aan. Structuur werd aangebracht door het volgen van het werkboek dat tijdens de training de rode draad vormde. De tijdsduur was prima. Ik was continu geboeid en gefocust ook door verschillende praktijksituaties van de andere deelnemers.

'Doe het nu' en 'Geloof in je eigen ideeën en kracht' zijn inzichten die mij opnieuw op scherp hebben gezet. Stretch it – don’t Stress it! Ik kan de masterclass aanraden aan elke ondernemer. Je krijgt waardevolle tips waar je mee verder kunt of de bevestiging dat je op de goede weg zit.”

Arjan Kerkhoff - Eigenaar ACS 68


Ik geef de Masterclass een cijfer 9


KICKSTART HIGH END ONDERNEMEN
IS INTERESSANT VOOR JOU, ALS JIJ:

Meerdere jaren ondernemer bent en de ambitie hebt om door te groeien naar topniveau.

Een duidelijke visie hebt waar je naartoe wilt, maar de handvatten mist om dit daadwerkelijk te realiseren.

Alles uit jezelf en je bedrijf te halen en bereidt bent je eigen groeiproces aan te gaan.

Enorm veel drive en doorzettingsvermogen hebt om jouw doorbraak te realiseren.

Echt het verschil wilt maken voor jouw klanten.

START NU VOORDELIG

Dit complete pakket t.w.v. 1.997 euro kun jij nu
voordelig aanschaffen.


speciale actieprijs: 69 euro ex btw


HIGH END ONDERNEMEN BIEDT JE DE MOGELIJKHEID OM:

Veel meer te verdienen EN veel meer vrije tijd over te houden!

Door de 100.000 euro heen breken of doorgroeien naar 1 miljoen!

Te werken met de leukste en beste klanten onder jouw voorwaarden!

Dat ene idee te realiseren waar jij al jaren mee rondloopt!

Eindelijk de waardering krijgen die jij verdient!

Opnieuw uitgedaagd te worden in jouw ondernemerschap!

Een doorbraak te creëren naar jouw ideale leven!


ERVARINGEN VAN DEELNEMERS DIE DE STAP
NAAR HIGH END ONDENREMEN REEDS HEBBEN GEMAAKT.

“Ik wilde mijzelf echt overstijgen en van grote waarde zijn!”

"Vanuit een goede functie in loondienst nam ik opnieuw de stap naar het ondernemerschap met als doel om meer impact te kunnen hebben en mijn expertise met veel meer organisaties/mensen te kunnen delen. Ik voelde dat ik iets te brengen had en wilde dit op mijn eigen manier vorm geven. Vanaf het begin was het voor mij duidelijk dat ik dit proces niet alleen wilde doen en dat het mij ging helpen om hulp in te schakelen zodat ik sneller resultaten kon boeken en er echt bovenuit kon stijgen.

Ik heb ontzettend veel geleerd in 1 jaar. Ik weet nu welke waarde ik echt toe te voegen heb voor mijn ideale klant en welke klanten het beste matchen met mijn ambitieniveau. Maar ook welke strategie ik inzet om gericht binnen te komen bij organisaties/bedrijven. Doordat ik nu ook online mijn klanten bedien scheelt dit mij zeker 2 dagen reistijd per week. Meriam is als business coach, toegankelijk en super scherp op het doen van de juiste dingen qua marketing en focus. Zij kijkt met een frisse blik naar je bedrijf.

Ik verkoop mijn diensten veel makkelijker nu ik weet wat nodig is en waar ik voor sta. Ik voel de waarde en heb mijzelf daardoor op hoog niveau kunnen positioneren. In mijn eerste jaar heb ik 150.000 euro aan opdrachten binnengehaald. 3x zoveel als ik bedacht had vooraf. Ik ervaar rust nu ik veel meer vanuit huis kan doen en tijd overhoud mede omdat ik inmiddels taken uitbesteed aan een team van specialisten om mij heen. Ik kies zelf mijn eigen klussen en zeg nee tegen klussen die niet bij mij passen. Het was het meer dan waard.”

Sharon Smit – Directeur de Succesvolle Samenwerking


Ik geef het programma een cijfer 9

“80% verdien ik in 20% van mijn opdrachten!”

"Een jaar geleden werkte ik teveel uren, deed ik alles zelf en pakte alle klussen die op mijn pad kwamen. Ik wist dat een andere strategie nodig was om door te groeien met mijn bedrijf. Ik had een frisse blik, een andere visie nodig. Ik heb niet getwijfeld om in te stappen in het jaarprogramma van Meriam omdat de visie van high end ondernemen mij direct aansprak: Kiezen voor de beste klanten in mijn markt, focus op kwaliteit.

Direct vanaf het begin hebben we een nieuwe up-level business strategie neergezet, welke ik direct toegepast heb in de praktijk. Ook ben ik mij anders gaan positioneren en heb ik een team gebouwd om taken aan uit te besteden. We hebben gekeken waar extra marges te halen zijn en waar kansen liggen om extra inkomsten te genereren.

Ik opereer nu vooral op strategisch niveau en besteed de inhoud uit. Kleine klussen van 3000-5000 euro doe ik niet meer ik richt mij vooral op totaal conceptklussen van rond de 60.000 euro per opdracht. Inmiddels ben ik bezig mijn tweede bedrijf op te zetten voor passief inkomen en investeer ik in vastgoed.

Mijn doel is over 2,5 jaar financieel vrij te zijn en dit gaat zeker lukken!”

Maurits Büsse – Directeur Maurits Büsse Interieurbouw


Ik geef het programma een cijfer 8,5

START NU VOORDELIG

Dit complete pakket t.w.v. 1.997 euro kun jij nu
voordelig aanschaffen.


speciale actieprijs: 69 euro ex btw

JE ONTVANGT:

75 minuten online masterclass (actieve werksessie / live je vragen stellen)

Werkboek met onmisbare high end kennis, tips, tools en oefeningen direct toepasbaar voor de praktijk.

High End Groei Template!

BONUSSEN

Boek “De kunst van high end ondernemen – verveelvoudig je inkomen, halveer je werkuren!”

1 op 1 call – gerichte handvatten om jouw doelen sneller te bereiken.

homepage_design_Meriam_eind

OVER MERIAM

Meriam is een inspirerende no-nonsens high end business coach die al vele ondernemers heeft geholpen een succesvol high end bedrijf in de markt te zetten. Zij is gecertificeerd high end Business- Sales Coach & Innovatietrainer en heeft gewerkt met zowel grote bedrijven als particulieren.

Haar achtergrond als project- interim manager en consultant helpt haar om deelnemers gericht en adequaat te adviseren maar ook om focus aan te brengen en snel resultaten te boeken.

Binnen 1 jaar tijd heeft Meriam haar eigen bedrijf uitgebouwd tot een zeer succesvol high end bedrijf. Zij weet als ervaringsdeskundige feilloos de wegen te bewandelen om aan de top van de markt te komen.

High end ondernemen in een keuze! Durf jij te kiezen voor jou ideale leven?