Klanten beoordelen hun high end transformatie met een 8,7

MERIAM ALS SPREKER!

Naast het feit dat Meriam een succesvolle high end business coach is waarin zij ondernemers helpt door te groeien naar hoog niveau, is Meriam ook te boeken als (gast)spreker.

Regelmatig wordt Meriam gevraagd ondernemers te inspireren t.a.v. high end ondernemen waardoor zij:

Zij daagt ondernemers uit, geeft hen nieuwe inzichten en laat hen anders kijken naar hun bedrijf, bedrijfsvoering en naar de strategische keuzes die zij hierin maken.

MERIAM IN DE MEDIA

Klik op het logo om het artikel te lezen.

“Wil jij 1000 mensen helpen voor 100 euro of 10 voor 10.000 euro?”

Scherpe vragen worden gesteld….

maar ook ontdekken ondernemers o.a. tijdens een presentatie/masterclass:

"Een zeer inspirerende dag met mooie nieuwe inzichten!"

“Tijdens het business event van Meriam werd ik me er nog meer van bewust dat ik focus moet aanbrengen in wat ik onderneem en dat ik lef moet tonen om hogere prijzen te vragen voor mijn kwaliteiten. Omdat dit mij sneller en verder brengt met mijn bedrijf. Een leuke groep gedreven ondernemers bij elkaar, waarvan de deelnemers allen de ambitie hadden om door te breken naar een hoger level, waardoor ik zelf nog meer gemotiveerd werd om door te groeien. Meriam is de business coach die mij hierin verder kan helpen. Een zeer inspirerende dag met mooie nieuwe inzichten!”

Trainersacademie

High end ondernemen is een keuze!

Tijdens de presentaties of masterclass gaan deelnemers actief aan de slag.

Meriam is ervaringsdeskundige. Zij heeft zelf in een jaar tijd haar eigen bedrijf uitgebouwd tot een zeer succesvol high end bedrijf. Zij heeft alle stappen van het proces zelf doorlopen en weet feilloos welke wegen te bewandelen om aan de top te komen.

Tijdens de presentaties/masterclass gaan deelnemers actief aan de slag. Meriam geloof dat je leert en ontwikkelt door te doen en te ervaren. Is een lezing korter dan werkt Meriam ernaar toe dat ook dan deelnemers met nieuwe frisse inzichten naar huis gaan.

"Ik werd me er van bewust dat ik lef moet tonen om hogere prijzen te vragen voor mijn kwaliteiten."

“Tijdens de talk van Meriam werd ik me er nog meer van bewust dat ik focus moet aanbrengen in wat ik onderneem en dat ik lef moet tonen om hogere prijzen te vragen voor mijn kwaliteiten. Omdat dit mij sneller en verder brengt met mijn bedrijf. Een leuke groep gedreven ondernemers bij elkaar, waarvan de deelnemers allen de ambitie hadden om door te breken naar een hoger level, waardoor ik zelf nog meer gemotiveerd werd om door te groeien. Meriam is de business coach die mij hierin verder kan helpen. Een zeer inspirerende dag met mooie nieuwe inzichten!”

Jeanet Heinen

Meriam is in te huren als spreker over high end ondernemen

Heb je interesse in Meriam als (gast)spreker en wil je vrijblijvend meer informatie? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Meriam als spreker boeken?