ONLINE TRAINING “Het geheim van veel meer verdienen in minder tijd

Ontwerp je high end aanbod!

leer als ervaren kennisexpert de exacte stappen om je high-end aanbod te ontwerpen

Speciaal voor kennisexperts die van uurtje factuurtje naar een high end verdienmodel willen waarin kwaliteit , waarde en resultaat centraal staat i.p.v. tijd of voor ambitieuze ondernemers die klaar zijn met zich werkslaaf te voelen van hun eigen onderneming.

Je blijft hangen op een bepaald niveau...

“Hoe doen die ondernemers dat toch?”

Kijk jij ook op tegen die ondernemers die hun eigen werkuren indelen, vanuit hun eigen visie werken en daar heel goed mee verdienen, zonder dat het hen veel tijd kost? Ik wel 5 jaar geleden…Ik werkte heel hard en voelde mij werkslaaf van mijn eigen onderneming.

Lange tijd heb ik gewerkt via het uurtje factuurtje verdienmodel. Een prima model waar in ik op zich goed verdiende maar 2 dingen stonden mij hierin tegen.

Bovenstaande dingen gingen mij steeds meer tegenstaan...

… en dit hoor ik van veel ondernemers die werken via het uurtje factuurtje verdienmodel… Andere zaken die ook speelden bij mij waren:

Hard werken of slim werken?

Ik heb ontzettend hard gewerkt… zo’n 60 a 70 uur per week. Lange dagen, altijd onderweg, snel, snel, snel en altijd stond ik aan.

Na bijna 20 jaar besloot ik dat het ik het anders wilde. Kwaliteit van leven werd voor mij belangrijker maar dat bood mij wel een enorme nieuwe uitdaging…”Hoe ga ik heel goed verdienen in minimale tijd?” goed verdienen deed ik al maar nu in veel minder uren en onder mijn eigen voorwaarden…dat was de vraag.

Ik vond het in High end Ondernemen en de allereerste stap die nodig was, was om over te stappen naar een ander verdienmodel…een High End verdienmodel waarin kwaliteit, waarde en resultaat centraal staat i.p.v. mijn tijd.

Jouw bedrijf ten dienste van jouw ideale leven

De meeste kennisexperts zijn bouwers. Ze zien kansen, ze hebben ervaring en expertise die goud waard is. Zodra je leert om niet je uren, maar je visie en oplossing te verkopen, heb je een high-end verdienmodel te pakken.

Dat is de missing link die ervoor zorgt dat je jouw kwaliteit en resultaten kunt verkopen aan een type klant die daar voor in de rekken hangt en veel wil investeren.

Dit verdienmodel is dichterbij dan je denkt. En jouw high end klant ook. Grote kans dat je die zelfs nu al in je netwerk hebt. Dit geldt zeker voor ervaren kennisexperts die al een tijdje mee draaien. De kunst is om een helder stappenplan te gebruiken waardoor je niet vastloopt, zoals de meeste ondernemers.

En dit is precies de stap die alle succesvolle high end ondernemers hebben gemaakt. Zij hebben geleerd hoe je een high end aanbod ontwerpt waarmee jij de keuzevrijheid realiseert om het leven te leiden wat jij ECHT wilt.

Ook jij kunt het leren!

Maar wel:

Life-changing

Mijn leven en het leven van veel andere ondernemers die zijn gaan werken via dit verdienmodel, is compleet veranderd. Ik hoef niet te kiezen tussen mijn bedrijf en mijn gezin. Ik verdien heel goed, maar heb heel veel tijd voor mijn gezin, mijzelf en andere dierbaren. Ook kan ik de keuzes maken die ik wil maken voor mij en mijn leven. Zo neem ik alle vakanties vrij, kan ik investeren in vastgoed wat mij financieel vrij maakt, heb ik de mogelijkheid om voor mijn ouders te zorgen als dit nodig is en mijn kinderen iets mee te geven op weg naar volwassenheid.

KEUZEVRIJHEID = HIGH END ONDERNEMEN

Keuzevrijheid is, naast gezondheid, het hoogste haalbare in life. Vanuit Echte vrijheid jouw leven kunnen leven vanuit rust en kwaliteit. 

ONLINE TRAINING “ONTWERP JE HIGH END AANBOD!”

Ik hoor je denken: “Kan ik dit ook bereiken?” of “JAAAAA ik wil dit ook … 

Ja dit kan!

Ook jij kunt naar een verdienmodel waarin kwaliteit en waarde centraal staat en niet jouw tijd. Ontwerp je eigen high end aanbod en start vandaag nog met het creëren van jouw high end bedrijf en leven. 

Dag uurtje factuurtje welkom high end online verdienmodel?”

Wat krijg je precies in deze online training?

9 VIDEO’S (online / inclusief high end werkboek)

t.w.v. al snel 60.000 euro

Stap voor stap neem ik je mee wat nodig is om jouw eigen high end aanbod te ontwerpen. O.a.:

√ Identificeer jouw ideale high end klant (klanten 70 á 80% op weg naar hun doel).

√ Ontwerp je high end programma wat je voor 3000, 5000, 10.000 euro of meer in de markt kan zetten.

√ Bepaal de waarde van je programma en je prijsstrategie.

bonus VIDEO SCHAALBAAR WERKEN

t.v.w een verdrievoudiging van je inkomen

Leer hoe je meer klanten tegelijk kunt bedienen en kunt werken en klanten op elk moment kunt laten instappen. (inclusief bonus werkblad)

BOEK: “DE KUNST VAN HIGH END ONDERNEMEN"

t.w.v. al snel 10 extra klanten – minimaal 30.000 euro

Bouw in 7 stappen jouw eigen high end groeistrategie en ontdek welke andere stappen nodig zijn om jouw high end aanbod ook succesvol te vermarkten.

VIP GROEISTRATEGIE GESPREK

t.w.v. 297 euro

Ontdek in jouw 1 op 1 groeistrategiegesprek waar gerichte kansen liggen om jouw doorbraak sneller en effectiever te realiseren.

Nu tijdelijk met extra super bonus, zolang de voorraad strekt.

EXTRA SUPER BONUS [TIJDELIJK]

VIP TICKET HIGH END BUSINESS EVENT t.w.v. 997 euro

Ga een hele dag live en actief met Meriam en andere high end ondernemers aan de
slag om de next level stappen te maken met jouw bedrijf.

SPECIAAL AANBOD

Normaliter biedt ik deze high end kennis alleen aan ondernemers aan die minimaal 5000 euro investeren. Maar omdat zoveel ondernemers hiermee worstelen en het ontzettend belangrijk is je high end fundering goed te hebben staan kom ik je tegemoet. Gewoon omdat ik wil dat je geen minuut langer worstelt en deze stappen ook gaat maken.

Je kunt het gewoon leren met deze tools:

met een totale waarde van ontvangen voor de small investering van:

>> 997 euro <<

Dit is echt een no-brainer!

Al zou je 10% rendement halen dan heb je je investering er al weer uit. Dit is jouw kans om uit je oude leven te stappen en de regie in eigen hand te nemen.

Toon leiderschap. High end ondernemers beslissen snel en weten wat zij nodig hebben om te komen waar ze willen zijn.

Dit zeker interessant voor jou als jij:

Zo veel ondernemers gingen je voor. Zij hebben allemaal geleerd hoe je dit kunt realiseren. Als je weet welke stappen nodig zijn, kun je meters maken…

ARE YOU READY FOR HIGH END BUSINESS?

Als je eerlijk bent, draait je leven nu om werk.

Terwijl je weet dat niemand ooit op z’n sterfbed zei ‘ik wou dat ik wat meer had gewerkt’…

Je wordt minder uitgedaagd dan je zou willen.

Je ontwikkeling stagneert, je wil de lat hoger leggen maar je opdrachtgever geeft je die ruimte niet.

Hoe hard je ook werkt, je krijgt altijd hetzelfde betaald.

Je voelt je een werkslaaf in je eigen onderneming...

Ik geef je de manier om direct de juiste stappen te zetten in de juiste volgorde.

En ik deel ze in de online training “Ontwerp je high end aanbod!”

Ik gun het je om een burn-out (of bore-out) te vermijden en om een bedrijf te creëren dat jouw ideale leven dient. Waarin je volop tijd hebt om te reizen, er voor je gezin te zijn, voor je ouders te zorgen etc.

Alles begint met het nemen van de eerste stap… Start vandaag!