MERIAM SLIJKERMAN
SPREEKT

OVER HIGH END ONDERNEMEN

Meer verdienen in minder tijd


MERIAM ALS SPREKER!

Naast het feit dat Meriam een succesvolle high end business coach is waarin zij ondernemers helpt door te groeien naar hoog niveau, is Meriam ook te boeken als (gast)spreker.

Regelmatig wordt Meriam gevraagd ondernemers te inspireren t.a.v. high end ondernemen waardoor zij:

Slimmer, efficiënter en locatie onafhankelijk kunnen ondernemen.
Veel meer kunnen verdienen in minder tijd.
Kunnen werken onder hun voorwaarden met de allerbeste en leukste klanten.
Een doorbraak creëren naar hun ideale leven!

Zij daagt ondernemers uit, geeft hen nieuwe inzichten en laat hen anders kijken naar hun bedrijf, bedrijfsvoering en naar de strategische keuzes die zij hierin maken.

“Wil jij 1000 mensen helpen voor 100 euro of 10 voor 10.000 euro?”

Scherpe vragen worden gesteld….maar ook ontdekken ondernemers o.a. tijdens een presentatie/masterclass:

Waarom het schrijven van offertes geen zin heeft…!
Welke strategie ervoor zorg dat je elke week de juiste leads genereert…
Het geheim van hoge prijzen vragen…
Hoe je je omzet vertienvoudigt in de helft van je werkuren.

Simpel en in begrijpelijke taal legt Meriam uit welke stappen jou als ondernemer helpen om grote stappen te maken met je bedrijf en een doorbraak te creëren, maar ook welke fouten veel ondernemers maken waardoor groei stagneert.
"Tijdens het business event van Meriam werd ik me er nog meer van bewust dat ik focus moet aanbrengen in wat ik onderneem en dat ik lef moet tonen om hogere prijzen te vragen voor mijn kwaliteiten. Omdat dit mij sneller en verder brengt met mijn bedrijf. Een leuke groep gedreven ondernemers bij elkaar, waarvan de deelnemers allen de ambitie hadden om door te breken naar een hoger level, waardoor ik zelf nog meer gemotiveerd werd om door te groeien. Meriam is de business coach die mij hierin verder kan helpen. Een zeer inspirerende dag met mooie nieuwe inzichten!" - Trainersacademie

“Als jij hartproblemen hebt, wil je dan geholpen worden door de huisarts of door een hartspecialist?”


Meriam is ervaringsdeskundige. Zij heeft zelf in een jaar tijd haar eigen bedrijf uitgebouwd tot een zeer succesvol high end bedrijf. Zij heeft alle stappen van het proces zelf doorlopen en weet feilloos welke wegen te bewandelen om aan de top te komen.
Haar motto:

High end ondernemen is een keuze! … Maar als je wilt kun je het leren…

Tijdens de presentaties/masterclass gaan deelnemers actief aan de slag. Meriam geloof dat je leert en ontwikkelt door doen en ervaren. Is een lezing korter dan werkt Meriam ernaar toe dat ook dan deelnemers met nieuwe frisse inzichten naar huis gaan.

Lees meer over de mini masterclass high end ondernemen welke Meriam regelmatig geeft. Ontdek welke partners eerder met haar hebben samengewerkt en lees meer over Meriam persoonlijk.


DOWNLOAD HIER EEN BESCHRIJVING VAN DE MASTERCLASS


Meriam is in te huren als spreker voor onderstaande presentaties:

Hoe je je omzet vertienvoudigt in de helft van je werkuren!

Welke strategie ervoor zorgt dat je werkt met klanten onder jouw voorwaarden!

Hoe je door de 100.000 euro heen breekt en doorgroeit naar 1.000.000 euro per jaar!

Het geheim van hoge prijzen vragen!

Next level ondernemen – hoe bereik je dat!

Heb je interesse in Meriam als (gast)spreker en wil je vrijblijvend meer informatie vul dan kort onderstaande vragen in. Meriam zal z.s.m. contact opnemen met je.

Meriam als spreker boeken?


ONDERWERP VOOR DE PRESENTATIE:

Hoe je je omzet vertienvoudigt in de helft van je werkuren!Welke strategie ervoor zorgt dat je werkt met klanten onder jouw voorwaarden!Hoe je door de 100.000 euro heen breekt en doorgroeit naar 1.000.000 euro per jaar!Het geheim van hoge prijzen vragen!Next level ondernemen – hoe bereik je dat!
"Tijdens het business event van Meriam werd ik me er nog meer van bewust dat ik focus moet aanbrengen in wat ik onderneem en dat ik lef moet tonen om hogere prijzen te vragen voor mijn kwaliteiten. Omdat dit mij sneller en verder brengt met mijn bedrijf. Een leuke groep gedreven ondernemers bij elkaar, waarvan de deelnemers allen de ambitie hadden om door te breken naar een hoger level, waardoor ik zelf nog meer gemotiveerd werd om door te groeien. Meriam is de business coach die mij hierin verder kan helpen. Een zeer inspirerende dag met mooie nieuwe inzichten!" - Jeanet Heinen


Meriam staat ingeschreven bij sprekersbureau ZIJSpreekt!

Via onderstaande link kom je direct op haar profiel.

GA NAAR ZIJSPREEKT)